fbpx

Van trouwlocatie tot vergaderlocatie

10 stijlvolle zalen

Bent u op zoek naar een zaal voor het vieren van een culinair diner, jubileum, huwelijk of voor een zakelijke bijeenkomst? Voor een bijeenkomst, van welke aard dan ook, kunt u terecht in één van de 10 zalen welke gedecoreerd zijn met elk een eigen sfeer.

Jubileum  Huwelijk  Zakelijk


 

Bijzondere vergaderlocatie

Ons authentiek 17e-eeuwse landgoed biedt een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden voor sfeervolle zakelijke bijeenkomsten. U wordt gastvrij en culinair verzorgd in een oase van rust. De 10 unieke vergaderzalen bieden u modern comfort en verrassende techniek. Ons team staat voor u klaar om u en uw gasten een grote glimlach te bezorgen. Door de verscheidenheid aan zalen voelen zowel kleine als grote groepen zich thuis op ons landgoed. 

Maak kennis met één van de meest inspirerende vergaderlocaties van Nederland! 

Neem contact op  Bekijk de vergaderzalen Bekijk de zaalcapaciteit met 1,5 meter afstand


 

Trouwlocatie kasteel 

Heeft u altijd al willen trouwen op een sprookjesachtig kasteel? Kasteel De Vanenburg is een romantische trouwlocatie in een landelijke omgeving waar alles tot in de puntjes is verzorgd. Van fotoreportage tot overnachting, van burgerlijk huwelijk tot kerkelijke bevestiging, van bruidstaart tot receptie en van lunch tot diner; u kunt uw gehele huwelijksdag doorbrengen op ons landgoed! 

Informatie aanvragen   Bekijk de trouwzalen


 

Een jubileum of feest?

Wilt u uw jubileumfeest, familiebijeenkomst of verjaardag vieren? Een speciale dag is reden voor een feest! Gasten bij Kasteel De Vanenburg worden verwend en in stijl verwelkom voor een prinsheerlijke overnachting, ontbijt, kopje koffie, lunch, culinair diner, high tea, borrel op het terras, jubileum of andere feestelijke bijeenkomsten. 

Wat dacht u van een borrel in het Grand Café, een buffet in de Van Essenzaal, een high tea met uitzicht over de kasteeltuinen, een intiem diner in de Serre of een heerlijke lunch in de Van Pallandtzaal en aansluitend een concert in de Oranjerie? Wij denken graag mee over de invulling van uw bijeenkomst.

Vraag meer informatie Bekijk de zalen