fbpx

Grand Café

Dé locatie voor een intiem en gezellig samenzijn

Ontdek de mogelijkheden van ons Grand Café. Het Grand Café met de gezelligste bar is een ruimte om de dag sfeervol te starten of af te sluiten. Deze ruimte geeft de garantie voor ouderwetse verwennerij en gezelligheid. Geschikt voor maximaal 80 personen, maar in combinatie met Klein Vanenburg is er nog veel meer mogelijk. 

Vraag meer informatie

Iets te vieren?

Viert u een bijzondere gelegenheid, zoals een jubileum, kraamfeest of een verjaardag? Het Grand Café is dé locatie voor een intiem en gezellig samenzijn. Deze ruimte wordt ook veel gebruikt tijdens bruiloften. Bijvoorbeeld na afloop van een receptie of diner.

Wat gasten vertellen…

“Een prachtige locatie, met attente ondersteuning van het personeel, lekker eten en een hartelijk ontvangst!”

Zakelijke borrel

Zowel persoonlijke als zakelijke groepen zijn vaak te vinden in deze bar. Het Grand Café is uitermate geschikt om voor of juist na een bijeenkomst te netwerken of gezellig bij elkaar te zijn op een sfeervolle wijze.

Bent u met meer dan 80 personen?

Doordat het Grand Café is gelegen in Klein Vanenburg, is er ook een toegang naar andere de zalen. Klein Vanenburg is een schitterende gerenoveerde boerderij-complex met de volgende ruimtes:

  • Foyer (registratie- en ontvangstruimte)
  • Groot Auditorium
  • Tuinzaal
  • Tuinterras
  • Bovenzaal

Door de ruimte te combineren met bijvoorbeeld de naastgelegen Tuinzaal of Tuinterras maakt het een aantrekkelijke ruimte voor een receptie of samenkomst voor grotere groepen (tot maximaal 300 gaten). Klein Vanenburg is multifunctioneel. Ook een barbecue of buffet kan hier plaatsvinden. Bij mooi weer kunnen de deuren van het Tuinterras open. Waarbij u en uw gasten kunnen genieten van het prachtige weer.

Meer informatie?

Denkt u na over een feestelijke of zakelijk bijeenkomst bij Kasteel De Vanenburg? Neem gerust contact met ons op voor een programma op maat. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en denken graag mee met uw wensen.

Neem contact op

Centraal gelegen, goed bereikbaar

Kasteel De Vanenburg ligt in Putten, aan de rand van de Veluwe. Met vijf minuten vanaf de A28 en 1 kilometer afstand vanaf station Putten is het kasteel voor uw gasten goed bereikbaar. Onze locatie beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid (300+ plekken).

Bekijk ook:

Klein Vanenburg | Jubilea vieren | Vergaderzalen 

Neem contact met ons op

Ja, ik wil op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Kasteel De Vanenburg
A
B