fbpx

Van Pallandtzaal

Koninklijke ruimte met uitzicht over de entree

Gedekte tafels voor een diner in de Van Pallandtzaal in het kasteelDe Van Pallandtzaal is een schitterende zaal aan de voorzijde van het kasteel. In deze Koninklijke zaal hangt een collectie met portretten van de Hollandse Meesters aan de muur. De ruimte dient zich zeer goed voor een exclusief diner of bijvoorbeeld een dinerpresentatie. Vanuit deze zaal heeft u schitterend uitzicht over de entree en de kasteeltuinen.

Vraag meer informatie

Voor elk samenzijn

De Van Pallandtzaal is geschikt voor elke samenkomst, denk aan een huwelijksvoltrekking, intiem diner of een zakelijke bijeenkomst. De zaal heeft een flexibele opstelling, waardoor hij ook geschikt is voor ontvangsten. Wilt u tijdens het diner een presentatie geven? In de zaal is een beamer en groot scherm aanwezig, waardoor de zaal ingericht kan worden voor een presentatie diner. De zaal is geschikt voor minimaal 15 tot maximaal 60 gasten. In een ceremonieopstelling is de Van Pallandtzaal geschikt tot 60 personen en bij een lunch of diner tot maximaal 50 personen.

Meer informatie?

Wilt u dineren met een groep bij Kasteel De Vanenburg? Neem gerust contact met onze Reserveringsmedewerkers voor een programma op maat. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en denken graag mee met uw wensen.

Neem contact op

Reviews

99,3% van de zakelijke gasten beveelt een diner bij Kasteel De Vanenburg aan en beoordeelt ons met een (van 10) op basis van 135 reviews.

Centraal gelegen in Nederland

Kasteel De Vanenburg ligt centraal gelegen in het land, in Putten aan de rand van de Veluwe. Met vijf minuten vanaf de A28 en 1 kilometer afstand vanaf station Putten is het kasteel voor uw gasten goed bereikbaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor 300 auto’s.

Bekijk ook:

Restaurant | Jubilea vieren | Vergaderzalen | Zakelijke brochure

Neem contact met ons op

Ja, ik wil op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Kasteel De Vanenburg
A
B