fbpx

Ridderzaal

Vergaderen in een inspirerende zaalTop locatie Veluwe, Locatie meerdaagse bijeenkomsten, Kasteel congres, Trainingslocatie

De Ridderzaal is één van de twee zalen die is gevestigd in ons Koetshuis. Een lichte ruimte met de garantie voor een inspirerende werkomgeving. Het plafond van de Ridderzaal is een handgeschilderd kunstwerk.

Deze vergaderruimte beschikt over een flexibele zaalopstelling en is voorzien van een beamer met een scherm en draadloze internetverbinding. Qua capaciteit is de zaal geschikt voor maximaal 50 personen in theateropstelling, 32 personen in cabaret, 24 personen in Carré en 18 personen in U-vorm.

Over het Koetshuis

Voor het kasteel bevinden zich 2 gebouwen, de Oranjerie en het Koetshuis. Deze gebouwen zijn in 1870 gebouwd als onderdeel van de buitenplaats. Tegenwoordig beschikt dit gebouw over twee prachtige vergaderzalen met een centrale ontvangstruimte met eigen koffiecorner en toiletruimtes. De Ridderzaal en Spiegelzaal zijn twee identieke zalen en beide voorzien van een prachtig handbeschilderd, koepelvormig plafond.

Waarom de Ridderzaal?

  • Een lichte en unieke ruimte
  • Flexibele opstelling
  • Ruimte tot maximaal 50 personen
  • In combinatie te gebruiken met de Spiegelzaal

In een natuurrijke omgeving

Wilt u graag vergaderen in Putten of omgeving? Bent u op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie of ruimte voor uw seminar of workshop? Kasteel De Vanenburg, 5 minuten vanaf afslag Nulde aan de A28, is makkelijk te bereiken. En één van de meest inspirerende vergaderlocaties van Nederland! Wij beschikken over 10 vergaderzalen en hebben ruimte tot in totaal 300 personen. Ontdek ook de andere mogelijkheden voor vergaderen op de Veluwe bij Kasteel De Vanenburg.

Contact

De Ridderzaal kunt u reserveren door te bellen naar 0341 37 53 54 of een e-mail te sturen naar reserveringen@vanenburg.nl. Ook bent u welkom voor een rondleiding! 

Meer informatie?

Bekijk ook:

Het zalenoverzicht | Vergaderarrangementen | Plattegrond