De Oranjerie

Oranjerie

Een bijeenkomst in een unieke ruimte

De Oranjerie is een sfeervolle zaal met een unieke ambiance. Het is een prachtige akoestische ruimte met een authentieke pijporgel, concertvleugel en een handgeschilderd plafond.

Oranjerie met concertvleugel en pijporgel

Deze zaal is zeer geschikt voor vergaderingen en huwelijken, maar door de flexibele indeling is het ook een sfeervolle ruimte voor concerten, lezingen, workshops, trainingen en presentaties.

Vergaderen in de Oranjerie

Deze inspirerende ruimte is een unieke locatie om te vergaderen en zorgt gegarandeerd voor een verrassende beleving tijdens de vergadering.

Wat onze gasten zeggen…

 

“Zeer gastvrij en vriendelijk, servicegericht en hoge kwaliteit.”

 

Blommestein Groep 

Het is mogelijk om verschillende opstellingen in deze zaal te zetten. In theateropstelling is er ruimte voor zo’n 140 personen.

Ook is het mogelijk om een schoolopstelling neer te zetten, hierbij is er ruimte voor 60 personen. Daarnaast is het mogelijk om een U-vorm opstelling te creëren, in deze opstelling is er ruimte voor 30 personen.

Trouwen in de Oranjerie

De Oranjerie is zowel voor het burgerlijk als het kerkelijk huwelijk een sfeervolle zaal. De zaal is een echte eyecatcher waar jullie gasten bij binnenkomst vol bewondering naar zullen kijken.  Deze zaal biedt ruimte voor in totaal 130 zitplaatsen. De dienst kunnen jullie laten begeleiden door jullie eigen voorganger of dominee. Er zijn ook collectezakken en een knielbankje aanwezig in de zaal.

Concerten

De Oranjerie is ook geschikt voor concerten. De akoestische ruimte zorgt voor mooie klanken. De zaal beschikt over een vleugel en een pijporgel.

Een kleine sfeerimpressie van de Oranjerie:

Neem contact op:

Wilt u onze informatiemap ontvangen? Of wilt u direct de Oranjerie reserveren? Neem contact op met onze Reserveringsmedewerkers Jacqueline of Christina via telefoonnummer 0341 – 37 53 54 of e-mail reserveringen@vanenburg.nl voor informatie en beschikbaarheid.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bekijk ook:

VergaderarrangementenHet zalenoverzichtZakelijke brochure