fbpx

Klein Vanenburg

Een onvergetelijk event in een landelijke sfeer

Klein Vanenburg biedt volop mogelijkheden voor een congres, beurs, kick-off meeting, symposia, (product)presentaties aan grote groepen mensen, maar ook voor uw receptie of (bruilofts)feest. In deze schitterend gerestaureerde voormalige boerderij vindt u: het Groot Auditorium, Tuinzaal, Tuinterras, Grand Café en onze Bovenzaal. De zalen staan met elkaar in verbinding dankzij een overkapping. Ideaal voor gezelschappen tot 300 personen. De zalen in Klein Vanenburg zijn te combineren, maar naar wens ook in te delen in kleinere ruimtes.

Vraag meer informatie Download de brochure

Het Groot Auditorium is de grootste zaal met veel mogelijkheden. De zaal is voor veel doeleinden te gebruiken, van presentatie tot beursvloer en van diner- tot feestzaal. De zaal beschikt over een vele technische middelen die kunnen bijdragen aan het succes van uw bijeenkomst. Standaard heeft u naast diverse microfoons, de beschikking over een full-hd beamer met een scherm. Qua techniek is er veel mogelijk, wij nemen de opties graag met u door.

Wat gasten zeggen… 

“We hadden een groot evenement met verschillende zalen. Erg goed geregeld! Het personeel was goed voorbereid en dachten goed mee met alles.”

Slimstock

Zalen in Klein Vanenburg

De Tuinzaal is te gebruiken als ontvangst- en registratieruimte en tevens geschikt voor een gezamenlijke lunch, culinair diner of break-out. De Bovenzaal is te gebruiken als vergaderruimte tot 14 personen tijdens uw netwerkbijeenkomst, congres of beurs. Ons Grand Café met de gezellige bar is dé plaats om de dag samen sfeervol af te sluiten. Een ruimte met de garantie voor ouderwetse verwennerij en gezelligheid.

Buitenmogelijkheden

Het Tuinterras is een buitenoverkapping, welke bij het Grand Café of de Tuinzaal betrokken kan worden. In de winter wordt het Tuinterras heerlijk verwarmd en op een zomerse dag kan deze bij het buitenterras betrokken worden. Zeer geschikt voor een ontspannen netwerkborrel of een informele barbecue.

Exclusiviteit

Een mooie wandeling vanaf het kasteel brengt u bij Klein Vanenburg. De moestuin en het terras geven de boerderij een sfeervolle entree. Klein Vanenburg biedt u veel privacy en exclusiviteit. De hoeve is namelijk ook als eigen accommodatie af te huren, daarmee geeft u uw bezoekers optimaal de aandacht die zij verdienen.

Neem contact op:

Wilt u een congres, beurs of andere bijeenkomst organiseren? Neem contact op met Reserveringen: Jacqueline, Christina of Iris via telefoonnummer 0341-37 53 54 of e-mail reserveringen@vanenburg.nl. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw evenement.

Neem contact op

 

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Kasteel De Vanenburg is centraal gelegen in het land en is goed bereikbaar met de auto en per spoor. Het landgoed ligt enkele minuten vanaf de A28 en 10 minuten lopen vanaf station Putten. Wilt u opgehaald worden? Laat het ons weten, dan staat onze shuttle service voor u en uw gasten klaar. Het landgoed beschikt over 300 gratis parkeerplaatsen en 2 plekken voor elektrische auto’s.

Bekijk ook:

Plattegrond | Het zalenoverzicht | Vergaderarrangementen | Zakelijke brochure

Neem contact met ons op

Ja, ik wil op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Kasteel De Vanenburg
A
B