fbpx

Vergaderruimtes

Voor elke unieke bijeenkomst

In het kasteel en de bijbehorende gebouwen vindt u in totaal 12 vergaderruimtes. Kasteel de Vanenburg is een historisch landgoed in het midden van het land, gelegen op de bosrijke Veluwe, met alle gewenste voorzieningen en een team met een groot hart voor gastheerschap. De ambiance bij Kasteel De Vanenburg zorgt voor een inspirerende omgeving voor uw zakelijke meeting. De vergaderruimtes zijn elk uniek en hebben ruimte variërend van 6 tot 300 personen.  

Bekijk de zalen  Bekijk de zaalcapaciteit Bekijk de zaalcapaciteit met 1,5 meter

Ziet u het al voor zich? Waan uzelf in 17e-eeuwse sferen. Maak een wandeling door de kleurrijke kasteeltuinen tijdens uw break, proost ‘s avonds in ons restaurant op een geslaagde meeting of steek samen de handen uit de mouwen tijdens een gezellige teambuildingsactiviteit.

Vergaderruimtes voor kleine én grote groepen

Door de verscheidenheid aan vergaderruimtes voelen zowel kleine als grote groepen zich thuis op het landgoed. Kasteel De Vanenburg heeft een krachtige samenstelling van historische schoonheid, stijl én hightech. Wij bieden u niet alleen het comfort dat u wenst, maar ook de audiovisuele middelen die u nodig heeft tijdens uw bijeenkomst.

Neem contact op

Benieuwd naar onze vergaderruimtes of de zaalcapaciteit? Zie de onderstaande mogelijkheden.

Onze vergaderzalen

Vergaderzaal kasteel

Govaert Flinck

De Govaert Flinck kamer is een klassieke kamer op de 1e verdieping, aan de voorzijde van het kasteel. De zaal heeft een vaste opstelling met een unieke boardroom tafel geschikt voor max. 12 personen.

Neem contact op
Conferentielocatie, Centrale vergaderlocatie,

Oranjerie

De Oranjerie beschikt over een handgeschilderd rond plafond en is daardoor een absolute eyecatcher. Deze zaal biedt plaats aan 140 personen in theateropstelling en 80 personen in schoolopstelling.

Bekijk meer
Vergaderruimte kasteel met stijl en klasse

Van der Neer

De Van der Neer kamer is gelegen in het kasteel, op de 1e etage met prachtig uitzicht over de entree van het landgoed. De zaal heeft een handgeschilderd plafond en een vaste opstelling geschikt voor max. 15 personen.

Neem contact op
Een zakelijke meeting in het tuinterras van Klein Vanenburg

Tuinterras

Het tuinterras is een buitenoverkapping van Klein Vanenburg. In de winter wordt deze heerlijk verwarmd en op een mooie zomerse dag kan deze bij het buitenterras betrokken worden.

Bekijk meer
Staetenzaal, Luxe vergaderlocatie, Speciale vergaderlocatie

Staetenzaal

De Statenzaal is gelegen in het complex Vaeneveldtstaete, waar ook de zalen Europa en Amerika te vinden zijn. Deze zaal heeft een vaste opstelling en is geschikt voor maximaal 33 personen.

Bekijk meer
Speciale vergaderlocatie, Luxe vergaderlocatie, Evenement Midden-Nederland, Vergaderarrangementen

Groot Auditorium

Het Groot Auditorium is onze grootste zaal en is gevestigd in de hoeve Klein Vanenburg. In theateropstelling beschikt deze zaal over 300 zitplaatsen.

Bekijk meer
Kasteel congres, Vergaderen op de veluwe, Congreslocatie Gelderland, Top locatie Veluwe

Tuinzaal

De Tuinzaal staat in verbinding met het Groot Auditorium en is daarom zeer geschikt als registratie- en ontvangstruimte. Daarnaast is een gezamenlijke lunch, diner of breakout ook mogelijk in deze mooie ruimte.

Bekijk meer
Trouwlocatie Veluwe Grand Cafe voor borrel receptie of feest

Grand Café

Ons Grand Café met de gezellige bar is dé plaats om de dag samen sfeervol te starten of af te sluiten. Een ruimte met de garantie voor ouderwetse verwennerij. Geschikt voor maximaal 80 personen.

Bekijk meer
Exclusieve locatie Seminar, Locatie meerdaagse bijeenkomsten, Kasteel vergaderen

Bovenzaal

Deze zaal is gevestigd op de 1e verdieping van de Hoeve Klein Vanenburg (er is geen lift aanwezig). Een ideale subzaal die geschikt is voor 12 personen in U-vorm en 14 personen in een Carré opstelling.

Bekijk meer
Restaurant Putten, Serre

Serre

Een prachtige intieme zaal voor een klein gezelschap tot maximaal 30 personen. Deze zaal wordt omarmd door schitterende raampartijen en is gelegen aan de zijkant van ons kasteel.

Bekijk meer
Diner voor zakelijk of jubileum in exclusieve dinerruimte Van Essenzaal

Van Essenzaal

Deze authentieke ruimte in ons kasteel is geschikt voor bijvoorbeeld een culinair diner of een smakelijk buffet met een gezelschap van maximaal 63 personen.

Bekijk meer
Van Pallandtzaal, Dineren, restaurant Putten

Van Pallandtzaal

De schitterende zaal aan de voorzijde van het kasteel. In theateropstelling geschikt voor 60 personen en voor 50 personen voor lunch en diner. Deze zaal dient zich ook zeer goed voor bijvoorbeeld een dinerpresentatie.

Bekijk meer
Theekoepel

Theekoepel

Deze prachtige intieme ruimte ligt middenin onze kasteeltuinen. Een goede ruimte om de nodige inspiratie op te doen. De Theekoepel is geschikt voor maximaal 6 personen.

Bekijk meer
Top locatie Veluwe, Locatie meerdaagse bijeenkomsten, Kasteel congres, Trainingslocatie

Ridderzaal

De Ridderzaal is gevestigd in ons Koetshuis. Deze ruimte beschikt over een flexibele zaalopstelling en is geschikt voor maximaal 50 personen in theateropstelling en 18 personen in U-vorm.

Bekijk meer
Spiegelzaal, Bijzondere vergaderlocatie, Congreslocatie, Kasteel vergaderen

Spiegelzaal

De Spiegelzaal is gevestigd in ons Koetshuis. Deze ruimte beschikt over een flexibele zaalopstelling en is geschikt voor maximaal 50 personen in theateropstelling en 18 personen in U-vorm.

Bekijk meer
Trainingslocatie in een bijzondere vergaderruimte

Europa / Amerika

De zalen Europa en Amerika bevinden zich in het souterrain van Vaeneveldtstaete. Er is geen lift aanwezig. Beide zalen zijn geschikt voor maximaal 16 personen.

Bekijk meer

Zaalcapaciteit

ZalenTheaterU-vormCarréCabaret / schoolVastLunch / dinerBuffet
Kasteel
Van Pallandtzaal60----5036
Van Essenzaal-----6363 (buffet in de Serre)
Serre-----30-
Koetshuis
Ridderzaal50182432/18---
Spiegelzaal50182432/18---
Oranjerie140303680/6048
(ronde tafels)
--
Klein Vanenburg
Groot Auditorium3004554140-180/170*
(*met podium)
-
Incl. Tuinzaal-----220160
Bovenzaal-1214----
Grand Café----80--
Vaeneveldtstaete
Staetenzaal----33--
Europa-16-----
Amerika-16-----
Theekoepel----6--

Bekijk de zaalcapaciteit met 1,5 meter