fbpx

Bijzondere vergaderlocatie

Kasteel De Vanenburg is een bijzondere locatie voor diverse bijeenkomsten. Het kasteel is namelijk midden in de natuur gevestigd en kent een rijke historie. Wij hebben tal van mogelijkheden voor u in huis. Het is voor ons van onwillekeurig belang wat de vorm is van het soort vergadering dat u wilt organiseren. Wij beschikken over een groot aantal vergaderzalen die allen zijn voorzien van de meest moderne voorzieningen. Op deze manier kunt u perfect uit de voeten en kunt u vanaf het eerste moment aan de slag.

Op onze bijzondere vergaderlocatie wordt iedere vergadering een gegarandeerd succes. Het team van Kasteel De Vanenburg bestaat uit meer dan zestig gemotiveerde medewerkers die alles in het werk stellen om het u volledig naar de zin te maken. Na de vergadering kunt u plaats nemen in één van onze restaurants. Hier kunt u zowel informeel als formeel dineren.

Uw bijeenkomst tot in de puntjes verzorgd

De hotelkamers bij onze bijzondere locatie zijn gelegen in afzonderlijke hofjes midden in de tuin van het Kasteel. U kunt bij ons zowel informeel als formeel dineren. Onze chef-kok bereidt een top maaltijd en staat open voor de wensen die klanten koesteren. Wanneer u een vergadering bij ons wilt organiseren, denken wij graag met uw mee.

Op de bijzondere vergaderlocatie treft u stijl, comfort en gezelligheid. Het enthousiaste team van Kasteel De Vanenburg kan u meer vertellen over de uiteenlopende mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Neem contact met ons op

Bekijk ook:

Zakelijke bijeenkomsten | Centrale vergaderlocatieVergaderarrangementen | Evenementen

Neem contact met ons op

Onze zalen

Conferentielocatie, Centrale vergaderlocatie,

Oranjerie

De Oranjerie beschikt over een handgeschilderd rond plafond en is daardoor een absolute eyecatcher. Deze zaal biedt plaats aan 140 personen in theateropstelling en 80 personen in schoolopstelling.

Bekijk meer
Een zakelijke meeting in het tuinterras van Klein Vanenburg

Tuinterras

Het tuinterras is een buitenoverkapping van Klein Vanenburg. In de winter wordt deze heerlijk verwarmd en op een mooie zomerse dag kan deze bij het buitenterras betrokken worden.

Bekijk meer
Staetenzaal, Luxe vergaderlocatie, Speciale vergaderlocatie

Staetenzaal

De Statenzaal is gelegen in het complex Vaeneveldtstaete, waar ook de zalen Europa en Amerika te vinden zijn. Deze zaal heeft een vaste opstelling en is geschikt voor maximaal 33 personen.

Bekijk meer
Speciale vergaderlocatie, Luxe vergaderlocatie, Evenement Midden-Nederland, Vergaderarrangementen

Groot Auditorium

Het Groot Auditorium is onze grootste zaal en is gevestigd in de hoeve Klein Vanenburg. In theateropstelling beschikt deze zaal over 300 zitplaatsen.

Bekijk meer
Kasteel congres, Vergaderen op de veluwe, Congreslocatie Gelderland, Top locatie Veluwe

Tuinzaal

De Tuinzaal staat in verbinding met het Groot Auditorium en is daarom zeer geschikt als registratie- en ontvangstruimte. Daarnaast is een gezamenlijke lunch, diner of breakout ook mogelijk in deze mooie ruimte.

Bekijk meer
Trouwlocatie Veluwe Grand Cafe voor borrel receptie of feest

Grand Café

Ons Grand Café met de gezellige bar is dé plaats om de dag samen sfeervol te starten of af te sluiten. Een ruimte met de garantie voor ouderwetse verwennerij. Geschikt voor maximaal 80 personen.

Bekijk meer
Exclusieve locatie Seminar, Locatie meerdaagse bijeenkomsten, Kasteel vergaderen

Bovenzaal

Deze zaal is gevestigd op de 1e verdieping van de Hoeve Klein Vanenburg (er is geen lift aanwezig). Een ideale subzaal die geschikt is voor 12 personen in U-vorm en 14 personen in een Carré opstelling.

Bekijk meer
Restaurant Putten, Serre

Serre

Een prachtige intieme zaal voor een klein gezelschap tot maximaal 30 personen. Deze zaal wordt omarmd door schitterende raampartijen en is gelegen aan de zijkant van ons kasteel.

Bekijk meer
Diner voor zakelijk of jubileum in exclusieve dinerruimte Van Essenzaal

Van Essenzaal

Deze authentieke ruimte in ons kasteel is geschikt voor bijvoorbeeld een culinair diner of een smakelijk buffet met een gezelschap van maximaal 63 personen.

Bekijk meer
Van Pallandtzaal, Dineren, restaurant Putten

Van Pallandtzaal

De schitterende zaal aan de voorzijde van het kasteel. In theateropstelling geschikt voor 60 personen en voor 50 personen voor lunch en diner. Deze zaal dient zich ook zeer goed voor bijvoorbeeld een dinerpresentatie.

Bekijk meer
Vergaderen in het midden van de kasteeltuinen

Theekoepel

Deze prachtige intieme ruimte ligt middenin onze kasteeltuinen. Een goede ruimte om de nodige inspiratie op te doen. De Theekoepel is geschikt voor maximaal 6 personen.

Bekijk meer
Top locatie Veluwe, Locatie meerdaagse bijeenkomsten, Kasteel congres, Trainingslocatie

Ridderzaal

De Ridderzaal is gevestigd in ons Koetshuis. Deze ruimte beschikt over een flexibele zaalopstelling en is geschikt voor maximaal 50 personen in theateropstelling en 18 personen in U-vorm.

Bekijk meer
Spiegelzaal, Bijzondere vergaderlocatie, Congreslocatie, Kasteel vergaderen

Spiegelzaal

De Spiegelzaal is gevestigd in ons Koetshuis. Deze ruimte beschikt over een flexibele zaalopstelling en is geschikt voor maximaal 50 personen in theateropstelling en 18 personen in U-vorm.

Bekijk meer
Trainingslocatie in een bijzondere vergaderruimte

Europa / Amerika

De zalen Europa en Amerika bevinden zich in het souterrain van Vaeneveldtstaete. Er is geen lift aanwezig. Beide zalen zijn geschikt voor maximaal 16 personen.

Bekijk meer