fbpx

Vergaderen op de Veluwe 

In één van de 12 authentieke vergaderruimtes

Zoekt u een vergaderlocatie op de Veluwe? Komt u dan vvergaderen in Kasteel de Vanenburg, een historisch landgoed op de Veluwe, in het midden van Nederland! U ervaart direct een unieke sfeer op het moment dat u ons 17e-eeuwse landgoed betreedt. Er is rust en ruimte en tegelijkertijd stijl en klasse. Deze combinatie maakt elke bijeenkomst voor u en uw gasten bijzonder. Wilt u vergaderen op de Veluwe, in het midden van de natuur en centraal gelegen in Nederland? In het kasteel en haar bijgebouwen zijn er diverse vergaderruimtes. Hierdoor hebben wij voor elke gelegenheid een passende ruimte voor u.

Meer over de locatie    Informatie aanvragen 

Bijzondere vergaderlocatie

Waan uzelf in de 17e-eeuwse sferen in een prachtige omgeving. Door de diversiteit aan zalen voelen zowel kleine als grote groepen zich thuis op het landgoed. Maak een wandeling door de kleurrijke kasteeltuinen tijdens uw break, proost ‘s avonds tijdens het diner op een geslaagde meeting of organiseer een activiteit als onderbreking van het programma: ontspannend, inspannend en teambuildend.

Maak een onvergetelijke indruk op uw relaties, gasten of medewerkers op onze bijzondere vergaderlocatie op de Veluwe!

Inspirerende vergaderzaal in het midden van Nederland

12 stijlvolle vergaderruimtes

In het kasteel en de bijgebouwen bevinden zich in totaal 12 vergaderruimtes. Elke zaal heeft zijn eigen sfeer. Een aantal zalen hebben een prachtig vormgegeven vaste tafel, andere zalen zijn juist flexibel te gebruiken. 

In het kasteel vindt u op de begane grond onze restaurantzalen: Van Essenzaal, Serre, Van Pallandtzaal, het restaurant en in het souterrain onze ontbijtzaal. Voor het kasteel staan twee identieke gebouwen: het Koetshuis en de Oranjerie. In het Koetshuis vindt u de Spiegelzaal en Ridderzaal. Buiten de grachten bevinden zich de bijgebouwen, Klein Vanenburg, Vaeneveldtstaete en de hofjes met hotelkamers. In Klein Vanenburg vindt u: het Grand Café, Tuinzaal, Bovenzaal, Groot Auditorium en Tuinterras. In Vaenveldtstaete vindt u onze luxe boardroom Staetenzaal en in het souterrain Europa en Amerika. 

Op de plattegrond vindt u een impressie waar het kasteel en de bijgebouwen zich bevinden. 

Bekijk de zalen

 

Vergaderarrangementen

Wij bieden u diverse vergaderarrangementen voor een vaste prijs per persoon. Of u nu een kort overleg gaat plannen of een meerdaagse bijeenkomst. Boek één van onze 4-, 8-, 12-, 24- of 32-uurs arrangementen. U en uw gasten worden volledig ontzorgd. Zo kunt u zich bezig houden met het doel van de bijeenkomst.

Bekijk de vergaderarrangementen

 

Zakelijke lunch restaurant Midden Nederland

Restaurant

In onze restaurantzalen kunt u exclusief lunchen of dineren in een prachtige ambiance. Met veel passie en aandacht zet onze keukenbrigade elke dag weer verrassende creaties op tafel. Voor kleine en grote groepen kunt u culinaire gerechten met verse seizoensproducten verwachten. Van broodjeslunch, keuzebuffet tot een uitgebreid zakelijk diner; gegarandeerd van hoge kwaliteit! 

U heeft keuze uit vele culinaire mogelijkheden: 

 • Ontbijt
 • Van broodjeslunch tot een uitgeserveerde lunch
 • Gezellige bedrijfsborrel
 • High Tea
 • Bier- of wijnproeverij 
 • Buffet 
 • Barbecue 
 • Culinair 2-, 3-, 4- of 5-gangen diner
 • Informeel geserveerd 6-gangen netwerkdiner ‘Vanenburger Collectie’

Bekijk de restaurantmogelijkheden

 

Vergadering met overnachting

Geniet tijdens uw meerdaagse bijeenkomst van een prinsheerlijke overnachting. Verblijf in één van onze 52 luxe hotelkamers, verspreid over 4 hofjes over het landgoed:

 • 8 Compact Eenpersoonskamers
 • 20 Compact Tweepersoonskamers
 • 6 Deluxe Familiekamers
 • 4 Deluxe Tweepersoonskamers (Twin)
 • 8 Deluxe Tweepersoonskamers (King)
 • 4 Junior Suites 
 • 2 Superior Suites

Na uw overnachting kunt u genieten van een uitgebreid en vers ontbijt in het kasteel. Voor een goede start of afsluiting van uw bijeenkomst. 

Bekijk de hotelkamers

 

Deluxe tweepersoonskamer, vergaderen met overnachting, hotel op de Veluwe, slapen kasteel
Evenementenlocatie voor congres, beurs, presentatie of diner

Evenementenlocatie

Een mooie wandeling vanaf het kasteel brengt u bij Klein Vanenburg, onze evenementenlocatie. De moestuin en het terras geven de boerderij een sfeervolle landelijke entree. Voor grote evenementen hebben wij capaciteit tot 300 personen in Klein Vanenburg. De hoeve biedt u veel privacy. U kunt uw bezoekers optimaal de aandacht geven die zij verdienen.

Klein Vanenburg is dé ideale locatie voor uw evenement of congres. In deze voormalige boerderij vindt u onze grootste zaal: het Groot Auditorium. De zalen in Klein Vanenburg staan met elkaar in verbinding dankzij een overkapping. Daardoor is de accommodatie ideaal voor zowel grote als kleine gezelschappen. De zalen zijn in combinatie te gebruiken, maar naar wens ook in te delen in kleinere ruimtes.

Kasteel Vanenburg is te bereiken via openbaar vervoer, NS-Station Putten is op 20 minuten loopafstand van het kasteel. Uiteraard is het kasteel ook met de auto te bereiken met gratis parkeergelegenheid. 

Bekijk Klein Vanenburg

Teambuilding

Door de grootte van het landgoed zijn er vele mogelijkheden voor een vergaderbreak, bedrijfsuitje of teambuilding. Wij werken samen met een organisatiebureau voor sportieve en recreatieve groepsactiviteiten. Wat dacht u van: outdoorgames, een GPS-route, boogschieten of teambuildings opdrachten? Of een rondleiding over ons 17e-eeuwse landgoed met de verborgen (geschiedenis)verhalen? Het programma wordt tot in detail afgestemd op uw bijeenkomst. 

Meer over zakelijke activiteiten

 

Rondleiding over de geschiedenis bij Kasteel De Vanenburg

Contact

Wilt u meer informatie over het organiseren van een zakelijke bijeenkomst, een rondleiding inplannen of een offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact op met ons team Reserveringen via reserveringen@vanenburg.nl of te bellen naar 0341 – 37 53 54.  

Neem contact op

Neem contact met ons op: