fbpx

Vergaderen met overnachting

Zakelijk hotel 

Vergaderen met overnachting in het hotel op de Veluwe bij Kasteel De Vanenburg in Putten

Heeft u een meerdaagse bijeenkomst op het programma staan? Of bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een zakelijke overnachting? Kasteel De Vanenburg beschikt over 52 luxe hotelkamers die allen zijn gelegen op ons landgoed. De kamers bevinden zich verspreid over vier hofjes rondom het kasteel, midden in de natuur. Ideaal om voor en na uw vergadering met overnachting te ontspannen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onderstaand de luxe kamers.

Na het vergaderen met overnachting kunt u genieten van een ruim gesorteerd luxe ontbijt in de ontbijtruimte in ons kasteel.

Bekijk de hotelkamers

Overnachten na uw vergadering

Compact kamers

1 Persoons kamer, vergaderen met overnachting, hotel op de veluwe, Putten

Compact eenpersoonskamer

Onze 8 Compact Eenpersoonskamers zijn gelegen in  één van de hofjes rond de kasteelgracht en hebben een eigen terras en aparte ingang. Ze zijn voorzien van een eenpersoonsbed en hebben een eigen werkplek.

Bekijk de kamer
Hotelkamer Compact Tweepersoonskamer hotelbed Veluwe Kasteel

Compact tweepersoonskamer

Klein maar fijn. Deze kamers, 16 in totaal, zijn verspreid over de hofjes rondom het kasteel en zijn voorzien van een queensize bed, airconditioning en hebben een eigen terras en een aparte entree.

Bekijk de kamer
Tweepersoonskamer CTK+ hotel Veluwe Kasteel De Vanenburg

Compact tweepersoonskamer Plus

Onze 4 compact tweepersoonskamers (19 m2) zijn voorzien van een comfortabel zitje, een extra lang queen size bed (210 cm), airconditioning, espresso koffiehoek, eigen terras en een aparte entree.

Bekijk de kamer

Deluxe kamers

Deluxe tweepersoonskamer, vergaderen met overnachting, hotel op de Veluwe, slapen kasteel

Deluxe tweepersoonskamer (Twin)

De Deluxe tweepersoonskamers (27 m2) hebben een aparte woonkamer met een zithoek en een bureau. 4 van de Deluxe tweepersoonskamers zijn voorzien van een twinsize bed, een koffiehoek en airconditioning.

Bekijk de kamer
Deluxe tweepersoonskamer 4 = 3 Arrangement Kasteel De Vanenburg

Deluxe tweepersoonskamer (King)

De Deluxe tweepersoonskamers (27 m2) hebben een aparte woonkamer met zithoek, een bureau, een koffiehoek en airconditioning. 8 van onze Deluxe tweepersoonskamers zijn voorzien van een kingsize bed.

Bekijk de kamer
2 persoonskamer inclusief bedbank, vergaderen met overnachting, hotel op de Veluwe, slapen kasteel

Deluxe familiekamer

Onze 6 Deluxe familiekamers met airconditioning zijn voorzien van een kingsize bed. In de naastgelegen woonkamer staat een uitklapbare slaapbank. Ze zijn daarmee geschikt voor 2 volwassenen én 2 kinderen.

Bekijk de kamer

VIP kamers

Hotelkamer woongedeelte Executive kamer

Junior Suite

Wilt u genieten van extra luxe? Dan is één van onze 4 Junior suites van 37 vierkante meter een aanrader. Extra voorzieningen: Kingsize bed, Espresso koffiehoek, airconditioning, een ruime badkamer inclusief bubbelbad en badjassen.

Bekijk de kamer
Suite hotelkamer Kasteel De Vanenburg luxe hotel op de Veluwe

Superior Suite

Deze 2 Superior Suites zijn vrijstaande gebouwen met een eigen entree. De suites bieden  een ruim verblijf (54 m2) met een grote woonkamer, Espresso koffiehoek, airconditioning, luxe badkamer met bad, Kingsize bed en een slaapbank voor twee kinderen.

Bekijk de kamer