fbpx

Teambuilding

Ontspannen activiteiten tijdens uw meeting

Rondleiding over de geschiedenis bij Kasteel De Vanenburg

 

Kasteel De Vanenburg biedt een scala aan mogelijkheden voor uw teambuilding, conferentie, vergaderbreak of bedrijfsuitje. Door de grootte van het landgoed en de diversiteit aan beschikbare terreinen en zalen is er van alles mogelijk! 

Mogelijkheden:

  • Outdoorgames
  • GPS-route
  • Boogschieten 
  • Teambuilding opdrachten
  • Informele wijnproeverij
  • Bierproeverij met lokaal gebrouwen bier
  • Rondleiding met historieverhalen 
  • Etc.

De tuinen bieden voldoende ruimte en privacy voor allerlei teambuildingsactiviteiten op het terrein. Naast de vele varianten op het landgoed kunt u ook kiezen voor een activiteit in de bosrijke Veluwse omgeving.

Uitgebreid aanbod bedrijfsuitjes

Kasteel De Vanenburg werkt samen met een extern organisatiebureau op het gebied van sportieve teambuilding en recreatieve bedrijfsuitjes. Wij denken graag met u mee om een passende activiteit te vinden. In overleg met onze externe activiteitenpartner stellen zij voor u vrijblijvend een leuk en interessant programma samen, tot in detail afgestemd op uw bijeenkomst.

Teambuilding tijdens bedrijfsuitje bij Kasteel De VanenburgBenieuwd naar de mogelijkheid voor uw teambuildingsactiviteit op Kasteel De Vanenburg? Wij kijken ernaar uit om u te voorzien van een passend voorstel die aansluit bij uw gewenste sfeer, uw budget én het doel. 

Vraag naar de mogelijkheden

Rondleiding Verborgen Verhalen 

Ons landgoed kent een hele rijke geschiedenis met een schat aan verhalen. Speciaal voor groepen hebben wij een exclusieve rondleiding op ons 17e-eeuwse landgoed met (geschiedenis)verhalen over het landgoed en haar bewoners. De rondleiding is geschikt voor groepsgroottes van minimaal 6 personen en maximaal 15 personen.

Altijd al meer willen weten hoe het vroeger was bij Kasteel De Vanenburg? Plan dan uw rondleiding als onderdeel van uw programma: een frisse neus en vele weetjes rijker gegarandeerd!

Neem contact met ons op