fbpx

Vergaderlocatie midden Nederland

Bij Kasteel De Vanenburg vindt u een unieke vergaderlocatie in midden Nederland. Wij zijn landelijk zeer centraal gelegen in Putten. We bevinden ons namelijk slechts veertig kilometer van Utrecht en zeventig kilometer van Amsterdam. Onafhankelijk van de soort vergadering die u wilt beleggen, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Ons team staat klaar om u alles uit handen te nemen.

Onze vergaderlocatie in midden Nederland beschikt over een groot aantal vergaderruimtes en zalen die allen zijn voorzien van diverse hightech voorzieningen. In de integratie hiervan hebben we speciale aandacht besteed aan het behoud van de historische uitstraling van het Kasteel. Na het vergaderen kunt u plaatsnemen in één van onze restaurants. U hebt zelfs de mogelijkheid om te overnachten in één van de hotelkamers die zijn gerealiseerd in hofjes midden in de natuur van de Veluwe

Verschillende vergaderingen in midden Nederland

Wanneer u bij ons komt vergaderen in midden Nederland kiest u voor een vergadering die haar vruchten af werpt. Wij stellen namelijk alles in het werk om onze klanten optimaal tevreden te stellen. Ons team bestaat uit meer dan zestig enthousiaste medewerkers die de service voorzien van een persoonlijk tintje. Wij hebben een groot aantal mogelijkheden voor u in huis waarover we u graag adviseren en verschillende vergaderruimtes waar u uit kan kiezen. 

Centraal in het land overnachten 

Nadat u bij ons bent komen vergaderen in Putten kunt u ervoor kiezen om te blijven overnachten. Dat kan in ons hotel in Putten, in één van de 52 hotelkamers die zijn gerealiseerd in hofjes in de tuin. Bij ons vindt u stijl, comfort en gezelligheid. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wie kiest voor onze vergaderlocatie midden Nederland kiest voor stijl, levendigheid en comfort. Wij kunnen u precies vertellen welke mogelijkheden het aansluiten op de specifieke voorkeuren die u hebt.

Neem contact op

 

Bekijk ook:

Vergaderarrangementen | Vergaderlocatie in de regio Amersfoort | Evenementen | Zakelijke brochure | Plattegrond

 

Neem contact met ons op

A
B