fbpx

Vergaderlocatie in de regio Amersfoort

Kasteel De Vanenburg behoort tot één van de meest exclusieve vergaderlocaties van de regio Amersfoort voor een hotelovernachting, vergadering, bruiloft of meerdaagse bijeenkomst. Wij zijn gevestigd op een schitterend landgoed in Putten. In de uitvoering van ons werk streven we er naar iedere gast zich van harte welkom te laten voelen. Bij binnenkomst staat ons enthousiaste team klaar om te zorgen dat het u en de andere gasten nergens aan ontbreekt. Onze luxe vergaderzalen zijn voorzien van moderne hightech voorzieningen.

U hebt een ruime keuze in vergaderlocaties in Amersfoort maar u voelt zich nergens zo prettig als bij Kasteel De Vanenburg. Wij beschikken over in totaal tien vergaderzalen die plaats bieden aan 6 tot 300 personen. Met onze hulp wordt de vergadering die u wilt beleggen een gegarandeerd succes. Wij staan namelijk volledig tot uw beschikking. Na een bijeenkomst kunnen de gasten overnachten in één van onze 52 luxe hotelkamers. Deze zijn schitterend gelegen in de natuur elk in zijn afzonderlijke hofjes. Ideaal als u op zoek ben naar een locatie voor een meerdaagse bijeenkomst.

Oog voor detail

Kasteel De Vanenburg is één van de locaties rondom Amersfoort waar u even terug in de tijd gaat. Dit geldt echter alleen voor de sfeer, want onze hotelkamers zijn luxe en de vergaderzalen zijn uitgerust met alle benodigde apparatuur. Onze chefkoks weten steeds weer iets spectaculairs voor u op tafel te zetten. Wij werken met veel oog voor detail en perfectie.

Rijke historie

Van alle vergaderlocaties in regio Amersfoort staan wij het hoogst aangeschreven. Dit komt doordat wij de rijke historie van het Kasteel graag levend houden. Als vanzelfsprekend kunnen wij u meer vertellen over alle vergadermogelijkheden.

Neem contact op

Offerte

Op deze website kunt u een offerte aanvragen voor een zakelijke bijeenkomst op één van de mooiste locaties rondom Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen met 0341 – 37 53 54 of een e-mail sturen naar reserveringen@vanenburg.nl.

Bekijk ook: 

Bijzondere vergaderlocatie | Conferentielocatie | Kasteel vergaderen 

Neem contact met ons op

A
B