fbpx

Vanenburger High Tea

Tip voor Moederdag

Vanenburger High TeaEen echt genietmomentje voor thuis: de Vanenburger High Tea. Bestel nú de High Tea voor € 19,50 per persoon! 


Inhoud van de Vanenburger High Tea

Benieuwd naar de inhoud van de High Tea? Ter indicatie:

  • Brownie, boterkoek, macaron, muffin, bonbons, cheesecake en lemoncurd met frambozen
  • Crostini met eiersalade en gerookte zalm
  • Quiche
  • Scones met clotted cream en marmelade
  • Verschillende bijpassende thee soorten

Voor € 19,50 per persoon.

Kies uw genietmoment

Wanneer u geniet van de High Tea, bepaalt u helemaal zelf. De producten kunnen (mits gekoeld) een paar dagen bewaard worden.


Afhalen

  • Afhalen is mogelijk op zaterdag 8 mei tussen 15.00 en 16.30 uur bij Kasteel De Vanenburg (Vanenburgerallee 13, 3882RH Putten).
  • Wenst u een ander tijdstip? Bel gerust om te overleggen.

 

Tips om bij te bestellen:

  • Een fles Sparkling Tea voor € 20,- (ook alcoholvrij)

Over de Sparkling Tea (5% alcohol)

De Sparkling Tea is verkrijgbaar in vele Michelin-restaurants in Nederland. De Sparking Tea, met 5% alcohol, heeft zijn basis in de groene theeën en bevat duidelijke citrus tonen. Met een frisse en minerale smaak en een smaakbeleving met tinten van exotisch fruit. De citrus aroma’s blijven aangenaam op de achtergrond. Super fris en opwekkend!

Over de Sparkling Tea (alcoholvrij)

Een ongelooflijk rijke, lange en complexe smaak voor diegenen die liever geen alcohol drinken. In totaal bevat deze Sparkling Tea 13 theesoorten! De eerste indruk is fris en levendig, met aangename tonen van bloemen, jasmijn en kweepeer. Daarna vermengen deze zich met de zachtheid van kamille en witte thee, en zorgen de geselecteerde zwarte theeën voor een plezierige structuur. Ten slotte volgen delicate tonen van appel en specerijen dankzij de Chai thee. 


 

Reserveren

Wilt u de Vanenburger High Tea bestellen? Dan kan door een e-mail te sturen naar reserveringen@vanenburg.nl of te bellen naar 0341 – 37 54 54. Maak uw bestelling definitief door het bedrag over te maken naar NL46RABO0116673737, t.n.v. Kasteel De Vanenburg en o.v.v. uw voor- en achternaam.

Let op! Bestellen kan tot donderdag 6 mei 12.00 uur.