fbpx

Medewerkers huishoudelijke dienst

Wij zijn op zoek naar:

Medewerkers huishoudelijke dienst

 (m/v)

Ben jij flexibel en betrouwbaar?
Hou jij van aanpakken en heb je oog voor detail?
Heb je een  gezellige en open persoonlijkheid?
B
en je op zoek naar een parttime baan, wil je op oproepbasis werken of zoek je een vakantiebaan?
Ben jij op zoek naar een afwisselende baan op een supermooie locatie in het midden van Nederland? 

Kan je alle vragen met ja beantwoorden? Zoek dan niet verder, want wij zijn op zoek naar jou! Samen met je collega’s van de huishoudelijke dienst zorg je ervoor dat het Kasteel, de publieke ruimtes, de zalen en de hotelkamers er spik en span uitzien.

Welkom in ons team!

“Wij zijn je aanstaande collega’s van Kasteel De Vanenburg en werken op een 17e-eeuws landgoed in een prachtige omgeving. Een dynamische werkomgeving met een leuke ongedwongen sfeer waar een open communicatie en korte lijnen erg belangrijk zijn. Wij zorgen ervoor dat onze gasten genieten van een fantastisch verblijf. ‘Onvergetelijke momenten op een 17e-eeuws landgoed’ noemen wij dat. Of het nu een overnachting, een zakelijke bijeenkomst, een culinair diner of een (bruiloft)feest is: alles draait om de belevenis van onze gasten. Ons restaurant behoort tot de 500 beste restaurants van Nederland. ” 

Wil jij, samen met ons, de gasten van Kasteel De Vanenburg deze onvergetelijke belevenis meegeven? Solliciteer en wees welkom in ons team!

Wat bieden wij?
  • Leuke personeelsuitjes
  • Reiskostenvergoeding
  • Flexibele werkuren (ochtend, middag en avond), dus een ideale baan in combinatie met schoolgaande kinderen of naast een studie
  • Een waanzinnige werkplek op een historisch landgoed
  • En uiteraard… hele enthousiaste en gezellige collega’s
Reageren

Ben jij enthousiast? Wij ontvangen graag je motivatie met CV per e-mail t.a.v. Gerry Stormmesand-Mulder (vacatures@vanenburg.nl) of Whatsapp naar 06-53416260. Wil je meer informatie over deze functie? Bel dan met Gerry Stormmesand op telefoonnummer 0341-375454.

Bekijk alle vacatures >