fbpx

Gastheer / gastvrouw

Wij zijn op zoek naar een:

Gastheer / gastvrouw

(Medewerker bediening) fulltime (m/v)

Ben jij gastgericht, enthousiast, creatief en leergierig?
Ben jij een horecatopper, iemand die gastgerichtheid hoog in het vaandel heeft en er voor zorgt dat het gasten aan niets ontbreekt?
Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan op een super mooie locatie in het midden van Nederland?
Wil je graag op zondagmiddag/avond vrij zijn?

Kan je alle vragen met ‘ja’ beantwoorden? Zoek dan niet verder want wij zijn op zoek naar jou!

Team bediening van Kasteel de Vanenburg Putten, Kasteel restaurant

‘Wij zijn je aanstaande collega’s van Kasteel De Vanenburg en werken op een 17e-eeuws landgoed met een prachtige ambiance. Een inspirerende werkomgeving met een ongedwongen sfeer waar een open communicatie en korte lijnen erg belangrijk zijn. Wij zorgen ervoor dat onze gasten genieten van een fantastisch verblijf op ons landgoed. Of het nu een overnachting, een zakelijke bijeenkomst, een culinair diner of een (bruiloft)feest is: alles draait om de belevenis van onze gasten. Ons restaurant behoort tot de 500 beste restaurants van Nederland.’

 

 

Wil jij, samen met ons, de gasten van Kasteel De Vanenburg deze belevenis meegeven? Solliciteer en wees welkom in ons team!

Wat bieden wij?

Collega aan het woord

Hidde: ‘Het belangrijkste vind ik om te horen dat de service goed is en dat de gasten aan het genieten zijn. Soms zie je mensen helemaal glunderen, en dat blijft je vooral bij.’
Lees meer >

  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen
  • Leuke personeelsuitjes
  • Overuren worden gecompenseerd middels een tijd voor tijd regeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenopbouw met verschillende aanvullende regelingen
  • And last but not least… Hele enthousiaste en gezellige collega’s en een waanzinnige werkplek op een historisch landgoed!

Reageren

Wij ontvangen graag je motivatie met CV per email t.a.v. Gerry Stormmesand-Mulder (vacatures@vanenburg.nl) of Whatsapp naar 06-53416260. Meer informatie over deze functie kun je krijgen bij Desmond Ruitenbeek (Hospitality Manger) telefoon 0341-375454.

Bekijk ook onze andere vacatures >