fbpx

Bijbaan voor de bediening, de huishoudelijke dienst & de spoelkeuken

Ben jij op zoek naar een bijbaan naast je studie?
Ben jij minimaal 2 dagen/avonden per week beschikbaar,  waarvan 1 dag/avond in het weekend?
Heb je een gezellige persoonlijkheid?

Medewerkers terras bediening puttenDan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar collega’s voor de bediening, de huishoudelijke dienst en de spoelkeuken. 
Team bediening:

Samen met je collega’s draag je bij aan het bedienen van onze gasten tijdens ontbijt, lunch en diner in ons restaurant en tijdens groepsbijeenkomsten. Dit is bijvoorbeeld tijdens bruiloften, jubilea of zakelijke bijeenkomsten.

Team huishoudelijke dienst:

Samen met je collega’s van de huishoudelijke dienst zorg je ervoor dat het Kasteel, de publieke ruimtes, de zalen en de hotelkamers er spik en span uitzien. 

Team spoelkeuken:

Samen met je collega’s van de spoelkeuken zorg je ervoor dat al het glaswerk, serviesgoed en bestek er weer blinkend uitziet. 

Welkom in ons team!

“Wij zijn je aanstaande collega’s van Kasteel De Vanenburg en werken op een 17e-eeuws landgoed in een prachtige omgeving. Een dynamische werkomgeving met een leuke ongedwongen sfeer waar een open communicatie en korte lijnen erg belangrijk zijn. Wij zorgen ervoor dat onze gasten genieten van een fantastisch verblijf. ‘Onvergetelijke momenten op een 17e-eeuws landgoed’ noemen wij dat. Of het nu een overnachting, een zakelijke bijeenkomst, een culinair diner of een (bruiloft)feest is: alles draait om de belevenis van onze gasten. “

Wil jij, samen met ons, de gasten van Kasteel De Vanenburg deze onvergetelijke belevenis meegeven? Solliciteer en wees welkom in ons team!

Wat bieden wij?

Collega aan het woord:

‘Het belangrijkste vind ik om te horen dat de service goed is en dat de gasten aan het genieten zijn. Soms zie je mensen helemaal glunderen, en dat blijft je vooral bij.’
Lees meer >

 

~ Hidde, van stage, leerling, oproepkracht, nu vaste medewerker

  • Leuke personeelsuitjes
  • Flexibele werkuren in overleg 
  • Een waanzinnige werkplek op een historisch landgoed
  • En uiteraard… hele enthousiaste en gezellige collega’s
Reageren

Ben jij enthousiast? Wij ontvangen graag je motivatie met CV per e-mail t.a.v. Gerry Stormmesand-Mulder (vacatures@vanenburg.nl) of Whatsapp naar 06-53416260. Bellen mag natuurlijk ook met Gerry Stormmesand op telefoonnummer 0341-375454.

Neem contact op

 

Bekijk alle vacatures >