fbpx

Top locatie op de Veluwe

Kasteel De Vanenburg is een top locatie op de Veluwe, waar u terecht kunt voor exclusief vergaderen, een heerlijk diner of een betoverende bruiloft. Het kasteel beschikt over 52 hotelkamers, variërend van een eenpersoonskamer tot een luxe suite. Kasteel De Vanenburg is de top locatie op de Veluwe voor alle gelegenheden.

Een culinaire verrassing

Op deze top locatie op de Veluwe kunt u genieten van een culinaire verrassing in één van de vier restaurantruimtes. Van een klassieke lunch tot een zes gangen diner, wij bereiden het met veel liefde voor u in onze sfeervolle restaurants. Of schuif aan bij Kasteel De Vanenburg voor een heerlijk vier of vijf gangen menu en laat u volledig verzorgen met bijpassende wijnen. Wilt u een complete culinaire beleving? Laat u dan verrassen met een menu van de chef. Kom voor een heerlijk diner naar onze top locatie op de Veluwe!

Sprookjeshuwelijk

Bent u benieuwd wat deze top locatie op de Veluwe u nog meer te bieden heeft? Kijk dan eens rustig rond op deze website. Het is ook mogelijk om uw sprookjeshuwelijk werkelijkheid te laten worden bij Kasteel De Vanenburg. Voor meer informatie of reserveringen, kunt u bellen met 0341 – 37 54 54 of een e-mail sturen naar info@vanenburg.nl.

Informatie aanvragen


Bekijk ook eens:

Huwelijkslocatie | Trainingslocaties in Putten, VeluweVergaderarrangementen | Restaurant 

Neem contact met ons op

A
B