fbpx

Thuiswerken… en de muren komen op u af?

Kom (thuis)werken bij Kasteel De Vanenburg

We kijken terug op een absurd en ongekend jaar waarin corona ons allemaal (nog steeds) in de greep heeft.

(thuis)werken bij Kasteel De Vanenburg Putten
Uw werkplek staat klaar…

Een jaar waarin thuiswerken de norm is en Teams en Zoom wel heel vertrouwd zijn geworden.
We kijken zo langzamerhand allemaal uit naar fysieke bijeenkomsten; of het nu gaat om een zakelijke lunch of diner, vergadering, training of inspiratiesessie.

Thuiswerken wordt door iedereen verschillend ervaren.
De één vindt het heerlijk en wil nooit meer anders.
De ander staat te popelen om weer naar kantoor te gaan, omdat het wel heel stil is zonder collega’s óf juist te druk enhectisch met het gezinsleven wat zich rond de keukentafel afspeelt.

Een verandering van omgeving doet wonderen, echt waar!

Kom werken en voel u thuis op ons landgoed! Ideaal wanneer juist dat ene project afgerond moet worden of u tegen een deadline aanloopt. Ons landgoed nodigt u wel uit om ook een frisse neus te halen, zodat u vol nieuwe energie weer aan de slag kunt.
Plan één dag, aantal dagen, midweek of minibreak op ons landgoed, waarbij u werk met ontspanning kunt combineren. Met een fijne werkplek op de kamer en WIFI kan het werk gewoon doorgaan. Inspiratie en frisse energie gegarandeerd! Wij kijken ernaar uit om u hierin te faciliteren en volledig in de watten te leggen.

Voor onze arrangementen ga dan naar hotelarrangementen, voor alleen een werkplek informeer u ons gerust naar de mogelijkheden via ons contactformulier, of neem vrijblijvend contact op met ons team reserveringen op 0341 37 53 54.