fbpx

Stagiair(e) / Leerling Keuken BOL/BBL

Volg jij momenteel een horeca gerelateerde opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stagiair(e) / Leerling Keuken BOL/BBL

Je maakt deel uit van een team dat er elke dag voor zorgt dat onze gasten fantastische gerechten op tafel krijgen. Of het nu gaat om een bruiloft, een zakelijke of particuliere gast…. alles draait om de (culinaire) beleving.

Werkzaamheden keuken

Tijdens deze uitdagende, veelzijdige en afwisselende stage ben je mede verantwoordelijk voor het bereiden, de opmaak en het doorgeven van gerechten.

Organisatie

Wij zouden het leuk vinden om jou in ons team op te nemen en je de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. We bieden een werkomgeving met vrijheid en ruimte voor inbreng. Deelname aan wedstrijdkoken is mogelijk en (dat) willen wij ook zeker stimuleren. Een informele en no nonsense werksfeer waarin/waarbij een open communicatie en korte lijnen belangrijk zijn. Je komt in aanmerking voor een stagevergoeding.

Reageren

Ben je in het bezit van een gastgerichte en enthousiaste persoonlijkheid? Ben jij creatief en leergierig? Stuur dan een e-mail met motivatie en CV t.a.v. Gerry Stormmesand-Mulder (vacatures@vanenburg.nl).

 

Bekijk alle vacatures >