fbpx

Rondleiding door onze huwelijksspecialiste

Online rondleiding

In deze onzekere periode worden er gelukkig volop plannen gemaakt voor betere tijden. Voor wie trouwplannen heeft, hebben wij een online rondleiding gemaakt, zodat jullie een indruk krijgen van onze locatie.

Aanmelden

De zoektocht naar een trouwlocatie is één van de belangrijkste beslissingen voor jullie trouwdag. Voor velen is het immers de dag van jullie leven en de locatie is allesbepalend. Zijn jullie op zoek naar een unieke trouwlocatie voor een onvergetelijke bruiloft? Volg de rondleiding van  onze huwelijksspecialiste Melissa om samen inspiratie op te doen voor jullie grote dag! 

Open Toptrouwlocatie Route Kasteel De Vanenburg

Online rondleiding

Onze huwelijksspecialiste Melissa Ruitenberg-Kroon vertelt jullie over onze trouwlocatie en geeft een kijkje in de trouwzalen. Uiteraard kunnen jullie ook informatie aanvragen voor meer details. Bekijk of het romantische 17e-eeuwse landgoed past bij jullie droombruiloft.

Willen jullie de rondleiding volgen? Dit kan door contact op te nemen met onze huwelijksspecialiste Melissa via ons contactformulier of per e-mail huwelijken@vanenburg.nl. Zij stuurt jullie graag meer informatie. 

 Alles op één locatie

Vier jullie complete huwelijksdag bij Kasteel De Vanenburg; van fotoreportage tot overnachting, van burgerlijk huwelijk tot kerkelijke bevestiging, van bruidstaart tot receptie en van lunch tot diner. Iedereen kan volop genieten van de sfeer, service en activiteiten.


Afspraak plannen?

Wij kunnen niet wachten om jullie weer te mogen ontvangen op ons landgoed. Op dit moment is het kasteel gesloten, maar wij blijven graag in contact om jullie van informatie te voorzien of het plannen van een video-afspraak om de mogelijkheden van jullie droombruiloft te bespreken. Neem contact op met onze huwelijksspecialiste Melissa via e-mail huwelijken@vanenburg.nl.