fbpx

Bruidsparen vertellen…

Trouwervaringen bij Kasteel De Vanenburg

Met veel plezier en persoonlijke aandacht mogen wij de mooiste bruiloften faciliteren. Wij vinden het geweldig om deze ‘onvergetelijke dag’ tot in de puntjes te mogen verzorgen. Een aantal reacties van onze bruidsparen delen wij graag met u.

Gemiddeld krijgt Kasteel De Vanenburg een 9,2 van de 10 van bruidsparen 
(op basis van 49 reviews)

Wilt u ook een review achterlaten?

Review delen

 


“Ik ben niet alleen verliefd op mijn man, maar ook op dit landgoed met haar lieve personeel! Het is sprookjesachtig, grandioos, betaalbaar. De Oranjerie en tuin zijn zó mooi!Kasteel De Vanenburg is echt een absolute aanrader voor een onvergetelijke trouwdag!”
Bruidspaar Canninga

“Alle zorgen werden uit handen genomen, alles was tot in de puntjes verzorgd en de locatie zag er prachtig uit. De bruidssuite was ook super! Heerlijk ontspannen gestart met een lunch, intieme ceremonie bij het theehuisje en vervolgens was er tijd voor ontspanning bij Klein Vanenburg. (..). Wij zouden niets veranderen als het had gekund!”
Bruidspaar Hoogzand – Vrijhof

“Het was een prachtige sfeervolle dag. Een mooie locatie, heerlijk gegeten en ook heel leuk een flesje bubbels op de kamer. Een dag om nooit meer te vergeten.”
Bruidspaar Vega – Van Asselt

“Het was zo relaxed om de dag bijna alleen op 1 locatie te hebben. En wat voor locatie. Prachtig was het! Top bediening. Service. Springkussen werd zelfs helemaal droog gemaakt. Niet in woorden uit te drukken. Waanzinnig, vlekkeloos, stralend, perfect, top communicatie, voor- en na service.”
Bruidspaar Clements – Van Hengel

“Wij hebben binnen 5 weken in samenwerking met Kasteel De Vanenburg een fantastische bruiloft kunnen organiseren waarbij wij, en onze gasten, optimaal hebben genoten! Alles was goed verzorgd en wij kunnen absoluut terugkijken op een geweldige dag! Wij zijn erg tevreden!”
Bruidspaar Van Der Hoeven – Van Herwerden

“De dienstverlening op de dag zelf was heel goed geregeld. Het personeel was erg vriendelijk, flexibel en dacht met ons mee. Alle afspraken werden nagekomen. Wat ook erg fijn was, was dat het contract kon worden aangepast vanwege Covid-19. Het is een intieme trouwerij geworden op een prachtige locatie waarin elk facet van de dag uitstekend tot zijn recht heeft kunnen komen.”
Bruidspaar Talmricht – Bel Mamoune

“Wij hadden (mede door het weer) een sprookjesachtige dag. Er hing een relaxte sfeer en de kinderen genoten enorm van de prachtige tuin met schommel.”
Bruidspaar De Valk

“Wij hebben de hele dag als een oase van rust ervaren door de relaxte en fijne omgang met het personeel. De kwaliteit van eten en drinken was optimaal en dit kregen we van al onze daggasten en avondgasten terug! Mede door de Vanenburg hebben wij een onvergetelijke trouwdag gehad!”
Bruidspaar Veluwenkamp-Kous

“We hebben een geweldige dag gehad bij Kasteel de Vanenburg. Alles viel op zijn plek toen we er waren. Fijn dat alles mogelijk was.”
Bruidspaar Veen-Lauwrier