fbpx

Restyling hotelkamers

Ouderwets genieten in een nieuw jasje

Tijdens de periode dat we volledig gesloten waren, heeft Kasteel De Vanenburg niet stil gezeten. Wij hebben een deel van onze hotelkamers voorzien van een nieuwe uitstraling. Met de frisse lichte uitstraling zijn buiten en binnen nog meer met elkaar verweven. Ze nodigen uit om te ontspannen – voor een weekendje weg of tijdens een zakelijke bijeenkomst – en zijn in een woord een plaatje!

De Compact tweepersoonskamers  hebben een volledige make-over ondergaan. Wij hebben de Junior Suites (voorheen de Executive kamer) en de Superior Suites volledig voorzien van een vernieuwd interieur. Een aantal van onze Compact tweepersoonskamers zijn uitgebreid met een zithoek en voorzien van een extra lang bed, waardoor de Compact tweepersoonskamer Plus is ontstaan.

De Compact eenpersoonskamer, de Deluxe tweepersoonskamers en de Deluxe familiekamer zijn voorzien van vernieuwde faciliteiten:

  • Alle hotelkamers van Kasteel De Vanenburg hebben een vernieuwde koffiefaciliteit van onze vertrouwde leverancier van kwaliteitskoffie, Hesselink. Een heerlijk kopje koffie gegarandeerd!
  • Op verschillende kamers zijn de matrassen vernieuwd
  • De laatst resterende tweepersoonskamers zonder airconditioning zijn voorzien van airconditioning
  • Op alle kamers is de verlichting vervangen door LED-verlichting

Bekijk de compleet vernieuwde kamers Bekijk de kamers met vernieuwde faciliteiten


Impressie

 

Boek uw hotelkamer

Zomerse foto voor Kasteel De Vanenburg

Kamers met een compleet vernieuwd interieur

Compact tweepersoonskamer

De Compact tweepersoonskamer is een volledige make-over ondergaan. De kamers zijn verspreid over de verschillende hofjes rondom het kasteel. De Compact tweepersoonskamers zijn voorzien van airconditioning,  een queensize bed en een Hespresso koffiehoek. Daarnaast bevatten de kamers een eigen terras en een aparte entree. 

Bekijk de kamer

CTK Hotelkamer
Hotelkamer CTK Plus

Compact tweepersoonskamer Plus

De Compact tweepersoonskamer Plus is één van onze volledig vernieuwde kamers. Ten opzichte van onze Compact tweepersoonskamers zijn deze kamers aanzienlijk uitgebreid. Allereerst zijn de kamers, met twee vierkante meter extra, net iets ruimer opgezet. Daarnaast zijn de kamers voorzien van een comfortabel zitje in de kamer en bevatten ze een extra lang queen size bed. 
Net als onze Compact tweepersoonskamers bevatten deze kamers airconditioning, een espresso koffiehoek, een eigen terras en een aparte entree. 

Bekijk de kamer

Junior Suite

Onze Junior Suite is een aanrader wanneer u wilt genieten van net wat extra luxe. De Junior Suites meten circa 37 vierkante meter. De kamers zijn voorzien van een compleet vernieuwd interieur, kingsize tweepersoonsbed, espresso koffiehoek, airconditioning, een ruime badkamer inclusief bubbelbad en badjassen. Zoals u ziet hebben de Junior Suites een woonkamer, waar u zich heerlijk ontspannen kunt terug trekken. Daarnaast hebben ook deze kamers een eigen entree en terras. 

Bekijk de kamer

Hotelkamer woongedeelte Executive kamer
Suite hotelkamer Kasteel De Vanenburg luxe hotel op de Veluwe

Superior Suite

Onze Superior Suites zijn vrijstaande gebouwen met een eigen entree en een privé terras. De Suites zijn 54 vierkante meter, waardoor ze een royaal verblijf met een extra grote woonkamer bieden. Het vernieuwde interieur geeft een heerlijke frisse uitstraling aan de suites. De Superior Suites zijn voorzien van een slaapbank (voor twee kinderen), espresso koffiehoek, airconditioning, kingsize tweepersoonsbed, luxe badkamer met apart gescheiden douche en bad, en badjassen.

Bekijk de kamer

Kamers met vernieuwde faciliteiten

Compact eenpersoonskamer

Onze Compact eenpersoonskamers zijn gelegen in één van de hofjes rond de kasteelgracht en hebben een eigen terras en aparte ingang. Ze zijn voorzien van een eenpersoonsbed en hebben een eigen werkplek en een vernieuwde Hesselink ‘Hespresso’ koffiecorner met luxe koffiecups. De kamers meten circa 14 vierkante meter.

Bekijk de kamer

Compacte eenpersoonskamer
Deluxe tweepersoonskamer van hotel Kasteel De Vanenburg op de Veluwe.

Deluxe tweepersoonskamers (king of twin)

De Deluxe tweepersoonskamers zijn voorzien van een aparte woonkamer. De woonkamer bevat een zithoek en een royaal bureau. De Deluxe tweepersoonskamers meten circa 27 vierkante meter. Een aantal van onze Deluxe tweepersoonskamers zijn voorzien van een king size bed, en een aantal zijn voorzien van een twin size tweepersoonsbed. Deze kamers bevatten een vernieuwde koffiefaciliteit en airconditioning. Daarnaast hebben de kamers een eigen terras én een aparte entree.

Bekijk de kamer

Deluxe familiekamer

Onze deluxe familiekamers zijn ideaal voor een gezin van twee volwassenen en twee kinderen. De kamer bevat een aparte woonkamer, welke voorzien is van een uitklapbare slaapbank. De Deluxe familiekamers meten circa 27 vierkante meter en zijn voorzien van een vernieuwd king size tweepersoonsbed, espresso koffiehoek en airconditioning. Daarnaast hebben de kamers een eigen terras. 

Bekijk de kamer

Deluxe Tweepersoonskamer - woonkamer