fbpx

Restaurant

Culinair genieten op Kasteel De Vanenburg

In het kasteel kunt u van maandag tot en met zaterdag ontbijten, lunchen, dineren of borrelen in één van de prachtige restaurantzalen. Elke zaal is heeft zijn eigen sfeer. Met veel passie en aandacht zet de keukenbrigade onder leiding van de chefkok van dag tot dag verrassende en smakelijke creaties op tafel. Dagelijks wordt alles vers bereid. Of u nu met een grote groep komt dineren of met een klein gezelschap; het wordt gegarandeerd een culinair feest! Wanneer mogen wij u verwelkomen in ons restaurant? 

Bekijk de menukaarten ‘Zakelijk’  Bekijk de menukaarten ‘Persoonlijk’


Welkom in ons restaurant

Welkom in ons restaurant, achter het kasteel, en het terras, in het midden van de kasteeltuin! Wij zijn vanaf 10.00 uur geopend voor een kopje koffie, lunch, borrel, high tea en een culinair diner. Zowel in het restaurant als op het terras kunt u vanaf 17.30 uur genieten van uw culinaire diner. Tussen 12.00 en 16.00 uur kunt u culinair genieten van de specialiteiten die vermeld staan op onze kleine kaart. Een high-tea is mogelijk tussen 14.00 en 16.00 uur. Voor het ontbijt en diner werken wij met verschillende aanvangstijden:

  • Ontbijt vanaf 7.00 t/m 10.00 uur. 
  • Diner vanaf 17.30 t/m 20.30 uur.

Benieuwd naar de corona-maatregelen? Bekijk deze hier

Op welk moment mogen wij onze specialiteiten serveren? 

Voor het ontbijt en het diner werken wij met verschillende aanvangstijden, om zo de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen. Zou u willen doorgeven op welke tijd wij uw ontbijt en diner mogen serveren? 

  • Ontbijt: 07.00 uur, 8.00 uur, 9.00 uur en 10.00 uur.
  • Diner: 17.30 uur, 18.00 uur, 18.30 uur, 19.00 uur en 19.30 uur.

Restaurant & terras

Welkom in ons restaurant aan de achterzijde van het kasteel, het culinaire restaurant van Putten! Ons unieke terras bevindt zich in het midden van de kasteeltuin. Geniet tijdens uw lunch, borrel, high tea of diner van het prachtige uitzicht over de kasteeltuinen en laat u ouderwets verwennen!

tot 10 personen? Meer dan 10 personen?


Zakelijk lunchen of dineren

Bent u op zoek naar een restaurant in Putten voor een smakelijk en culinair diner met uw zakenrelaties, gasten of collega’s? Geniet in een prachtige ambiance van heerlijke gerechten. Of u nu gaat voor een luxe broodjeslunch, meergangendiner, keuzebuffet of winterse barbecue. Wij denken graag met u mee en houden zoveel mogelijk rekening met uw specifieke (dieet)wensen.

Meer informatie?