fbpx

Restaurant

Culinair genieten op Kasteel De Vanenburg

Ons restaurant is op maandag geopend vanaf 15.00 uur en van dinsdag t/m zaterdag vanaf 10.00 uur. In het kasteel kunt u ontbijten, lunchen, dineren of borrelen in één van de prachtige restaurantzalen. Met veel passie en aandacht zet de keukenbrigade onder leiding van de chefkok van dag tot dag verrassende en smakelijke creaties op tafel. Dagelijks wordt alles vers bereid. Of u nu met een grote groep komt dineren of met een klein gezelschap; het wordt gegarandeerd een culinair feest! Wanneer mogen wij u verwelkomen in ons restaurant? 

Meer voor groepen (vanaf 10p)  Bekijk de menukaarten

Welkom in ons restaurant

Welkom in ons restaurant, het culinaire restaurant van Putten! In het restaurant, achter het kasteel, heeft u uitzicht over de 17e-eeuwse bomentuin. Midden in deze bomentuin vindt u ook ons unieke terras. Ons restaurant is op maandag geopend vanaf 15.00 uur. Van dinsdag  t/m zaterdag heten wij u vanaf 10.00 uur graag welkom voor een kopje koffie. Tussen 12.00 en 16.00 uur kunt u culinair genieten van de specialiteiten die vermeld staan op onze kleine kaart. Een high-tea is mogelijk tussen 14.00 en 16.00 uur (op maandag tussen 15.00 en 17.00 uur). Zowel in het restaurant als op het terras kunt u vanaf 17.30 uur genieten van uw culinaire diner. Voor het ontbijt en diner werken wij met verschillende aanvangstijden. Bekijk deze hier. Zou u willen doorgeven op welke tijd wij uw ontbijt en diner mogen serveren? 

Onze menukaarten:

Geniet tijdens uw lunch, borrel, high tea of diner van het prachtige uitzicht over de kasteeltuinen en laat u ouderwets verwennen!

Reserveer een tafel

Zakelijk lunchen of dineren

Bent u op zoek naar een restaurant in Putten voor een smakelijk en culinair diner met uw zakenrelaties, gasten of collega’s? Geniet in een prachtige ambiance van heerlijke gerechten. Of u nu gaat voor een luxe broodjeslunch, meergangendiner, keuzebuffet of winterse barbecue. Wij denken graag met u mee en houden zoveel mogelijk rekening met uw specifieke (dieet)wensen.

Meer informatie?