fbpx

Restaurant

Exclusieve roomservice & Terras

In verband met Covid-19 is ons restaurant momenteel gesloten. Ondanks de beperkingen willen wij u graag veilig ontvangen op ons landgoed. Daarom hebben wij voor de hotelgasten van Kasteel De Vanenburg een exclusieve roomservice ontwikkeld. Op deze manier wordt uw ontbijt, lunch en diner bezorgd op de hotelkamer. Om dit mogelijk te kunnen maken hebben wij tijdelijk onze menukaarten aangepast. 

Het terras is van maandag tot en met zaterdag tussen 12.00 en 18.00 uur geopend. Op het terras kunt u culinair genieten van onze specialiteiten die vermeld staan op onze kleine kaart

Bekijk onze exclusieve roomservice Bekijk onze menukaarten Bekijk ons terras


Als ons restaurant weer geopend is… 

In het kasteel kunt u van maandag tot en met zaterdag ontbijten, lunchen, dineren of borrelen in één van de prachtige restaurantzalen. Elke zaal is heeft zijn eigen sfeer. Met veel passie en aandacht zet de keukenbrigade onder leiding van de chefkok van dag tot dag verrassende en smakelijke creaties op tafel. Dagelijks wordt alles vers bereid. Of u nu met een grote groep komt dineren of met een klein gezelschap; het wordt gegarandeerd een culinair feest! Wanneer mogen wij u verwelkomen in ons restaurant? 

Bekijk de menukaarten ‘Zakelijk’  Bekijk de menukaarten ‘Persoonlijk’


Restaurant & terras

Welkom in ons restaurant aan de achterzijde van het kasteel, het culinaire restaurant van Putten! Geniet tijdens uw lunch, borrel, high tea of diner van het prachtige uitzicht over de kasteeltuinen en laat u ouderwets verwennen.

tot 10 personen? Meer dan 10 personen?


Zakelijk lunchen of dineren

Bent u op zoek naar een restaurant in Putten voor een smakelijk en culinair diner met uw zakenrelaties, gasten of collega’s? Geniet in een prachtige ambiance van heerlijke gerechten. Of u nu gaat voor een luxe broodjeslunch, meergangendiner, keuzebuffet of winterse barbecue. Wij denken graag met u mee en houden zoveel mogelijk rekening met uw specifieke (dieet)wensen.

Meer informatie?