fbpx

Winterse arrangementen

Proost op een succesvol jaar!

Borrelen bij Kasteel De VanenburgDe donkere dagen zijn in aantocht. Nog een paar maanden en dan is het tijd voor: de kerst- of nieuwjaarsborrel! Het is de ideale gelegenheid om samen met alle collega’s een succesvol jaar af te sluiten of relaties te bedanken voor de vruchtbare samenwerking op een externe vergaderlocatie. Organiseert u dit jaar de nieuwjaarsreceptie of kerstborrel? Kies voor een unieke en bijzondere vergaderlocatie. Bij Kasteel De Vanenburg is een gezellig samenzijn gegarandeerd.

Van een winters 3-gangen diner, Deluxe BBQ tot een gezellig borrel. In de maanden december en januari heeft Kasteel De Vanenburg diverse winterse arrangementen.

Verras uw medewerkers of relaties met een borrel, diner of feest waar zij nog lang over napraten. 

Winterse arrangementen

Wat dacht u van een intiem diner in de Serre met uitzicht over de kasteeltuinen? Of een culinair 4-gangen diner aan een winters gedecoreerde tafel in de Pallandzaal. Geniet van ouderwetse verwennerij met een borrel in het Grand Café. Of kies voor een stoere optie, de Winterse BBQ in het overdekte tuinterras, waarbij de chef zijn specialiteiten bereidt op de American Smoker rookoven! Voor een feest is er ruimte tot 300 personen en voor een diner is er capaciteit tot 180 personen.

Kies uit één van de vele mogelijkheden:

  • Borrelarrangement
  • Winters dinerarrangement
  • Winter BBQ

Een sfeervol landgoed

Kasteel De Vanenburg is centraal gelegen in het hart van Nederland en goed bereikbaar vanaf de snelweg of per spoor. Op een authentiek 17e-eeuws landgoed in de bosrijke omgeving van de Veluwe. In de wintermaanden schitteren op het landgoed overal sfeervolle lichtjes. De unieke dinerzalen zijn prachtig aangekleed, met historische en authentieke elementen, en geheel passend in de winterse sferen.

Overnachten

Wie na de borrel langer wil genieten, kan logeren op het rustieke landgoed. Kasteel De Vanenburg heeft 52 luxe hotelkamers, die zich allen verspreid over vier hofjes rondom het kasteel bevinden en zijn omgeven door de prachtige kasteeltuinen. De hotelkamers variëren van ruime en aangename familiekamers, Compacte een- en tweepersoons kamers tot Deluxe en Junior Suites en Superior Suites.

Neem contact op

Heeft u al een datum in gedachten voor het kerstdiner of de nieuwjaarsborrel? “Onze collega’s Iris, Jacqueline en Christina van Kasteel De Vanenburg bekijken graag de beschikbaarheid en denken mee over de invulling.”

Bekijk ook:

Vergaderzalen | Restaurant | Zakelijke brochure