fbpx

Vaeneveldtstaete

Afgezonderd op het landgoed bevindt zich het complex Vaeneveldtstaete. Dit complex beschikt over een luxe uitgeruste boardroom met vaste ronde opstelling. Hier kunt u vergaderen in alle rust en afzondering, te midden van de prachtige natuur en mooi onderhouden tuinen van het landgoed.

Informatie aanvragen Bekijk de mogelijkheden

Zalen Vaeneveldtstaete

Staetenzaal

De Staetenzaal beschikt over een luxe uitgeruste boardroom met vaste ronde opstelling. De Staetenzaal is zeer geschickt voor kleine en grote ondernemingen die op zoek zijn naar een vergaderruimte. De Staetenzaal is geschikt voor groepen tot maximaal 33 personen. 

Europazaal & Amerikazaal

De Amerikazaal en de Europazaal zijn beide gelegen in het souterrain van Vaeneveldstaete. Er is geen lift naar het souterrain aanwezig. De ruimtes zijn uitermate geschikt voor break-out sessies tijdens de vergadering of als trainingsruimte.
De zalen zijn geschikt voor maximaal 16 personen per zaal. 

Meeting in boardroom Vaeneveldtstaete, Congreslocatie, vergaderlocatie Putten

Vaeneveldtstaete

Wilt u vergaderen in het midden van de natuur?

Bent u op zoek naar een unieke boardroom voor uw meeting? De Staetenzaal is een geschikte vergaderruimte voor kleine en grote ondernemingen. Comfortabele stoelen, audiovisuele middelen en daglicht zorgen voor een aangenaam verblijf tijdens uw bijeenkomst. 

Bekijk de mogelijkheden