fbpx

Kasteel De Vanenburg

Kasteel De Vanenburg is gelegen op de Veluwe, aan de rand van Putten. Het landgoed is 13 hectare groot, wordt omgeven door prachtige kasteeltuinen en is voorzien van alle denkbare moderne faciliteiten. U bent bij ons aan het juiste adres voor zowel overnachtingen, een culinair diner, een zakelijke bijeenkomst of een (bruilofts)feest.
Het kasteel is het hoofdgebouw en vormt het middelpunt van het landgoed. In het kasteel zijn verschillende zalen te vinden, voor zowel zakelijke als persoonlijke bijeenkomsten. Het landgoed van Kasteel De Vanenburg stamt nog de 17e-eeuw. De indeling van het landgoed is al ruim drie eeuwen bewaard gebleven, en daarmee van groot cultuurhistorisch belang.

Restaurant

Kasteel De Vanenburg beschikt over verschillende restaurantzalen met gevarieerde lunch- en dinermogelijkheden. Elke zaal in het kasteel heeft zijn eigen authentieke sfeer. Daarnaast kan u er voor kiezen om te lunchen, borrelen of dineren op ons terras. Het terras heeft een schitterend uitzicht op onze kasteeltuinen. De keukenbrigade zet onder leiding van onze chef-kok culinaire creaties op tafel. Dagelijks wordt alles vers bereid. 

Bekijk de restaurantmogelijkheden Bekijk de menukaarten 

 

Restaurantzalen:

Van Essenzaal

Deze authentieke ruimte in ons kasteel is geschikt voor een culinair diner of een smakelijk buffet met een gezelschap van maximaal 63 personen. 

  • Zeer geschikt voor een exclusief diner
  • Authentieke ruimte in het kasteel
  • Ook mogelijk in combinatie met onze Serrre

Serre

Een prachtige intieme zaal voor een klein gezelschap tot maximaal 30 personen. Gelegen aan de zijkant van het kasteel en omarmd door prachtige raampartijen.

  • Zeer geschikt voor een exclusief diner
  • Schitterend uitzicht over de kasteeltuinen
  • Hoge en lichte ruimte in het kasteel

Restaurant

Ons restaurant bevind zich aan de achterzijde van het kasteel. Het restaurant biedt een prachtig uitzicht over onze kasteeltuinen. Het restaurant is geschikt voor een gezelschap van maximaal 63 personen. 

Van Pallandtzaal

Schitterende zaal aan de voorzijde van het kasteel. Deze zaal dient zich zeer goed voor bijvoorbeeld een diner of ontvangst. Geschikt voor maximaal 50 personen.

  • Zeer geschikt voor een exclusief diner
  • Schitterend uitzicht over de entree
  • Koninklijke ruimte

Culinaire omlijsting