fbpx

Hotelkamers van Kasteel De Vanenburg

DFK hotelkamer op de Veluwe

Kasteel De Vanenburg beschikt over 52 hotelkamers. Alle hotelkamers zijn gesitueerd in de vier hofjes, namelijk de Van Angerenhof, Van Essenhof, Van Goltsteinhof en de Van Pallandthof, welke zijn verspreid over het landgoed. De namen van de hofjes zijn ‘vernoemd’ naar de vroegere bewoners van het Kasteel. In 2021 zijn een deel van de hotelkamers voorzien van een compleet vernieuwde uitstraling.   De mooie omgeving en de parkachtige tuinen zorgen voor een ultieme ervaring van rust. 
Kasteel De Vanenburg biedt keuze uit de volgende soorten hotelkamers:

Boek uw hotelkamer Bekijk het hotel

Sfeerimpressie

Compact kamers

Compact eenpersoonskamer

Onze 8 Compact eenpersoonskamers zijn gelegen in één van de hofjes rond de kasteelgracht en hebben een eigen terras en aparte ingang. Ze zijn voorzien van een eenpersoonsbed en hebben een eigen werkplek en espresso koffiehoek.

Bekijk de kamer

Compact tweepersoonskamer

Klein maar fijn. Deze 16 compacte kamers (17 m2), in 2021 voorzien van een compleet nieuwe uitstraling, zijn verspreid over de hofjes rondom het kasteel en zijn voorzien van een queensize bed, airconditioning, espresso koffiehoek en hebben een eigen terras en een aparte entree.

Bekijk de kamer

Compact tweepersoonskamer Plus 

Een viertal kamers zijn ten opzichte van onze compact tweepersoonskamers voorzien van een aantal ‘pluspunten’: met hun 19 m2 zijn ze net iets ruimer opgezet; daarnaast zijn ze voorzien van een comfortabel zitje in de kamer en is het queen size bed extra lang (210 cm). Deze kamers zijn in 2021 voorzien van een compleet nieuwe uitstraling en hebben ook airconditioning, espresso koffiehoek, eigen terras en een aparte entree.

Bekijk de kamer

Deluxe kamers

Deluxe tweepersoonskamer

De Deluxe tweepersoonskamers meten circa 27 vierkante meters en hebben een aparte woonkamer met een zithoek en een royaal bureau. 4 van onze Deluxe tweepersoonskamers zijn voorzien van een twin size bed. 8 van onze Deluxe tweepersoonskamers zijn voorzien van een kingsize  bed. Tevens is op deze kamers een espresso koffiehoek en airconditioning aanwezig, een eigen terras en aparte entree.

Bekijk de kamer

Deluxe familiekamer

Onze 6 Deluxe familiekamers zijn voorzien van een kingsize tweepersoonsbed, espresso koffiehoek en airconditioning. De aparte woonkamer is voorzien van een uitklapbare slaapbank, en daarmee zijn deze kamers geschikt voor een gezin van 2 volwassenen en 2 kinderen. 

Bekijk de kamer

VIP kamers

Junior Suite

Wilt u genieten van extra luxe? Dan is één van onze 4 Junior Suites een aanrader. Deze kamers zijn voorzien van een eigen terras en aparte entree, en bieden een extra ruim verblijf van 37 vierkante meter (met vernieuwd interieur), kingsize tweepersoonsbed, espresso koffiehoek, airconditioning, een ruime badkamer inclusief bubbelbad en badjassen.

Bekijk de kamer

Superior Suite

Deze 2 Superior Suites zijn vrijstaande gebouwen met een eigen entree en privé terras. De suites bieden met 54 vierkante meter een royaal verblijf met een extra grote woonkamer (met vernieuwd interieur), slaapbank voor 2 kinderen, espresso koffiehoek, airconditioning, kingsize tweepersoonsbed, luxe badkamer met apart gescheiden douche en bad, en badjassen.

Bekijk de kamer

Boek uw hotelkamer

Hotelkamers zijn buiten in verschillende hofjes te vinden, Hotelkamers, Familiekamer hotel Veluwe,