fbpx

Restaurant in Putten

Culinair genieten

 

Restaurant in een prachtige ambiance met uitzicht over de kasteeltuinen

Welkom in ons restaurant in Putten. Gelegen aan de achterzijde van ons kasteel met een prachtig uitzicht over de kasteeltuinen. In ons restaurant of op het terras kunt u lunchen en dineren in stijl.

Reserveer een tafel

Met veel passie en persoonlijke aandacht zet het keukenteam onder leiding van onze chef-kok Richard Broersma verrassende en smakelijke creaties op tafel, waarbij zoveel mogelijk gebruikt wordt gemaakt van gerechten van het seizoen en groeten, fruit en kruiden uit de kasteeltuin. Of u nou aanschuift voor een romantisch diner of een zakelijke-, vergader bijeenkomst, hier is kwaliteit gegarandeerd en staat genieten voorop!


Welkom in ons restaurant

Welkom in ons restaurant, achter het kasteel, en het terras, in het midden van de kasteeltuin! Wij zijn van 10.00 tot 22.00 uur geopend voor een kopje koffie, lunch, borrel, high tea en een culinair diner. Zowel in het restaurant als op het terras kunt u tussen 17.30 en 22.00 uur genieten van uw culinaire diner. Tussen 12.00 en 16.00 uur kunt u culinair genieten van de specialiteiten die vermeld staan op onze kleine kaart. Een high-tea is mogelijk tussen 14.00 en 16.00 uur. 

Benieuwd naar de corona-maatregelen? Bekijk deze hier

Voor de hotelgasten:

Voor het ontbijt en het diner werken wij met verschillende aanvangstijden, om zo de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen. Zou u willen doorgeven op welke tijd wij uw ontbijt en diner mogen serveren? 

  • Ontbijt: 07.00 uur, 8.00 uur, 9.00 uur en 10.00 uur.
  • Diner: 17.30 uur, 18.00 uur, 18.30 uur, 19.00 uur en 19.30 uur.

Menukaarten restaurant Putten

Ontdek de smakelijke mogelijkheden van onze menukaarten. Selecteer hieronder de menukaart die u wilt bekijken:

Voor gezelschappen met meer dan 10 personen hebben wij ook diverse mogelijkheden. Daarvoor doen wij graag een passend voorstel op maat.


Reserveer bij ons restaurant in Putten

U kan eenvoudig via onderstaande button een tafel reserveren. U kan ook reserveren via info@vanenburg.nl of 0341-375454. Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen in ons restaurant in Putten! 

Reserveer een tafel Neem contact op

Broodje hamburger op het terras bij het restaurant van Kasteel De Vanenburg Putten

Lunch

Ontdek de smakelijke mogelijkheden van onze kleine kaart

Op onze kleine kaart vindt u onze lunchgerechten. Door de diversiteit van onze lunchmogelijkheden is er voor elke een gast een geschikt en passend gerecht. Ook is er natuurlijk gedacht aan de kleine prinsen en prinsessen onder ons. Het terras is geopend van april tot en met september. 

Nieuwsgierig naar onze lunch?

Bekijk de kleine kaart
3-gangendiner restaurant Putten

Diner

Een culinair feest in een prachtige ambiance

Mooi opgemaakte borden, onweerstaanbare smaken en een grenzeloze gastvrijheid. Dat is hetgeen wat u van ons kunt verwachten tijdens uw diner. In de bereiding van onze gerechten wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van groenten, fruit en kruiden uit eigen tuin. Het samenspel met de sommelier zorgt voor een complete en gebalanceerde culinaire beleving. 

Bekijk de dinerkaart
Kinderen spelen in de kasteeltuinen achter het restaurant

Kinderkaart

Gerechten voor stoere prinsen en mooie prinsessen

Wilt u graag samen met uw kinderen komen eten? Speciaal voor kinderen hebben wij een kindermenukaart samengesteld. Genieten van een lekker voorgerecht of uitgebreid smullen van een heerlijk hoofdgerecht? Kinderen mogen kiezen van hun eigen kaart. 

Bekijk de kinderkaart
High Tea kasteel Putten Veluwe

High Tea

Onweerstaanbare lekkernijen op een unieke locatie

Geniet samen van een moment van pure ontspanning én heerlijke versnaperingen tijdens een High Tea Arrangement. Combineer de high tea met een mooie wandeling over ons landgoed om uw bezoek compleet te maken. Onze high tea bestaat uit verschillende zoete en hartige onweerstaanbare lekkernijen. 

Bekijk de high tea