fbpx

Restaurant in Putten

Culinair genieten

Restaurant in een prachtige ambiance met uitzicht over de kasteeltuinen

Lekker500 editie 2022 AanbevolenWelkom in ons restaurant in Putten, 1 van de 500 lekkerste van Nederland! Gelegen aan de achterzijde van ons kasteel met een prachtig uitzicht over de kasteeltuinen. In ons restaurant of op het terras kunt u lunchen en dineren in stijl.

Reserveer een tafel

Met veel passie en persoonlijke aandacht zet het keukenteam onder leiding van onze chef-kok Richard Broersma verrassende en smakelijke creaties op tafel, waarbij zoveel mogelijk gebruikt wordt gemaakt van gerechten van het seizoen en groenten, fruit en kruiden uit de kasteeltuin. Of u nou aanschuift voor een romantisch diner, een zakelijke- of vergaderbijeenkomst, hier is kwaliteit gegarandeerd en staat genieten voorop!


Menukaarten restaurant Putten

Ontdek de smakelijke mogelijkheden van onze menukaarten. Selecteer hieronder de menukaart die u wilt bekijken:

Voor gezelschappen met meer dan 10 personen hebben wij ook diverse mogelijkheden. Daarvoor doen wij graag een passend voorstel op maat.

Openingstijden van ons restaurant

Ons restaurant is van maandag t/m zaterdag geopend. Op maandag van 15.00 uur t/m 22.00 uur en van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 t/m 22.00 uur. U bent van harte welkom voor: 

  • een kopje koffie; vanaf 10.00 uur
  • borrel of lunch van de kleine kaarttussen 12.00 en 16.00 uur 
  • high tea; tussen 13.00 en 15.00 uur
  • culinair diner; tussen 17.30 en 22.00 uur 

Het is aan te raden om van te voren te reserveren. 

Bekijk de coronamaatregelen


Reserveer bij ons restaurant in Putten

U kan eenvoudig via onderstaande button een tafel reserveren. Hebt u dieetwensen of een allergie? Meld het ons, wij houden hier graag rekening mee. U kan ook reserveren via info@vanenburg.nl of 0341-375454. Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen in ons restaurant in Putten! 

Reserveer een tafel Neem contact op

Broodje hamburger op het terras bij het restaurant van Kasteel De Vanenburg Putten

Lunch

Ontdek de smakelijke mogelijkheden van onze kleine kaart

Op onze kleine kaart vindt u onze lunchgerechten. Door de diversiteit van onze lunchmogelijkheden is er voor elke een gast een geschikt en passend gerecht. Ook is er natuurlijk gedacht aan de kleine prinsen en prinsessen onder ons. Het terras is geopend van april tot en met september. 

Nieuwsgierig naar onze lunch?

Bekijk de kleine kaart
3-gangendiner restaurant Putten

Diner

Een culinair feest in een prachtige ambiance

Mooi opgemaakte borden, onweerstaanbare smaken en een grenzeloze gastvrijheid. Dat is hetgeen wat u van ons kunt verwachten tijdens uw diner. In de bereiding van onze gerechten wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van groenten, fruit en kruiden uit eigen tuin. Het samenspel met de sommelier zorgt voor een complete en gebalanceerde culinaire beleving. 

Bekijk de dinerkaart
Kinderen spelen in de kasteeltuinen achter het restaurant

Kinderkaart

Gerechten voor stoere prinsen en mooie prinsessen

Wilt u graag samen met uw kinderen komen eten? Speciaal voor kinderen hebben wij een kindermenukaart samengesteld. Genieten van een lekker voorgerecht of uitgebreid smullen van een heerlijk hoofdgerecht? Kinderen mogen kiezen van hun eigen kaart. 

Bekijk de kinderkaart
High Tea kasteel Putten Veluwe

High Tea

Onweerstaanbare lekkernijen op een unieke locatie

Geniet samen van een moment van pure ontspanning én heerlijke versnaperingen tijdens een High Tea Arrangement. Combineer de high tea met een mooie wandeling over ons landgoed om uw bezoek compleet te maken. Onze high tea bestaat uit verschillende zoete en hartige onweerstaanbare lekkernijen. 

Bekijk de high tea