fbpx

Faciliteiten

Ontdek de Veluwe

Kasteel De Vanenburg is gelegen op een authentiek 17e-eeuws landgoed, gelegen in de bosrijke omgeving van de Veluwe. Direct bij aankomst omarmt de natuur u door de vele prachtige oude bomen, beekjes en lanen die ons landgoed van 13 hectare sieren. Historische assen, lanen en waterlopen bepalen de structuur van het landgoed.

Van alles te beleven

Ontdek het landgoed tijdens een mooie wandeling door de kasteeltuinen. Maak onze speurtocht samen met uw kinderen. Of beleef plezier tijdens een potje jeu de boules.

Of ga er op uit in de omgeving en ontdek de Veluwe op de fiets, e-bike of E-Chopper die u kunt huren bij de receptie.

Activiteiten & faciliteiten

Fietsers voor Kasteel De Vanenburg, fiets arrangement Veluwe, E-bike arrangement Veluwe

Fiets- en E-Chopperverhuur

Ontdek de veelzijdigheid van de Veluwe tijdens een fietsroute. De ideale combinatie om te genieten van de natuur en tegelijkertijd te ontspannen op ons landgoed. Wilt u een fiets, e-bike of E-Chopper huren?

Bekijk meer
Tuinbaas Marco geeft rondleidingen

Parkwandeling

Een aanrader voor de echte natuurliefhebber en wandelaar: de parkwandeling over ons landgoed! Ontdek de historie van de 17e-eeuwse kasteeltuinen tijdens een prachtige wandeling.

Bekijk meer
Voucher van Kasteel De Vanenburg; origineel cadeau

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? De Kasteel De Vanenburg voucher is een cadeau met beleving; leuk om te geven en fantastisch om te krijgen.

Bekijk meer
Gratis Wifi internet op het kasteel

Internet

In de hotelkamers en op ons gehele landgoed kunt u kosteloos gebruik maken van ons draadloos netwerk. Aanmelden gaat eenvoudig via ons WiFi netwerk.

Bekijk meer
Gratis parkeren kasteel Putten, vergaderlocatie

Parkeren

Wij beschikken over 300 gratis parkeerplekken en 2 laadpalen voor de elektrische auto.

Vanaf de A28 is het kasteel in +/- 5 min. te bereiken.

Bekijk de routebeschrijving
Kinderuitje kasteel Putten Kinderen en ouders verkleed lopen door de kasteeltuin

Speurtocht

Kom speuren door de kasteeltuinen! Een leuke activiteit om samen met uw kinderen te doen. Ontdek interessante weetjes uit de rijke historie van het kasteel.

Bekijk meer
Jeu de boulesbaan kasteeltuin

Borrel & Boulen

Achterin de kasteeltuinen vindt u onze jeu de boules baan. Hier kunt u met 2, 4 of 6 personen spelen. Combineer een potje jeu de boulen met een heerlijke borrel in het restaurant.

Bekijk meer
Paraplu's bij Kasteel De Vanenburg

Huisregels

Wanneer u als bezoeker het kasteel of de bijgebouwen bezoekt, gelden er een aantal huisregels. Wij vragen u om in de gebouwen niet te roken en honden niet mee te nemen, uitgezonderd officiële hulphonden.

Bekijk onze huisregels