fbpx

Iets te vieren? 

Van verjaardag tot jubileum

opgedekte tafel voor een culinair diner in de Van Essenzaal

Bent u binnenkort 5 jaar, 25 jaar, 40 jaar of 50 jaar getrouwd of viert u een ander jubileum? Of bereikt u een speciale leeftijd? Van harte gefeliciteerd! Deze speciale dag is reden voor een feest! Wilt u ook een jubileumfeest, familiebijeenkomst of verjaardag vieren? Bij Kasteel De Vanenburg bent u aan het juiste adres en bent u verzekerd van een onvergetelijk samenzijn! Of u uw feest nu wilt vieren met een intiem gezelschap of een grote groep genodigden, onze sfeervolle zalen bieden vele mogelijkheden.

Informatie aanvragen Bekijk de culinaire mogelijkheden

Waan uzelf in de 17e-eeuwse sferen en laat uzelf volledig in de watten leggen. Van kopje koffie met gebak tot een gezellige borrel of van een culinair diner tot aan een smakelijk buffet. Uw feest wordt tot in de puntjes en met persoonlijke aandacht verzorgd.

Invulling van uw feest of verjaardag

Wij denken graag mee over de invulling van uw dag. Een borrel in het Grand Café, een buffet in de Van Essenzaal, een high tea met uitzicht over de kasteeltuinen of een intiem diner in de Serre. Of wat dacht u van een heerlijke lunch in de Van Pallandtzaal en aansluitend een concert in de Oranjerie?

De verjaardag van heer Bultman

“Ik ben buitengewoon tevreden over de verzorging van mijn verjaardagsfeest en mijn gasten niet minder. Het was in alle opzichten meer dan goed en het smaakt naar méér.”

Bent u met een groot gezelschap? Dan is het Groot Auditorium in Klein Vanenburg een geschikte zaal voor uw jubileumreceptie of -feest. In combinatie met de overige zalen is er plek voor 50 tot maximaal 300 gasten.

Bij mooi weer kunt u samen met uw gasten genieten van een heerlijke borrel op het terras. Kiest u voor de barbecue, dan biedt het overdekte terras bij Klein Vanenburg uitkomst.

 

Overnachten na het feest

Wilt u nog langer genieten van de gastvrijheid en het prachtige landgoed? Wij hebben 52 luxe hotelkamers voor u en uw gasten. Geniet de volgende ochtend samen met uw familie of vrienden van een heerlijk uitgebreid ontbijt op het kasteel.

Een feestelijk jubileum op een authentieke locatie, volledig ontzorgd inclusief onvoorwaardelijke gastvrijheid, wie wil dat nu niet?

Welkom!

Neem voor meer informatie, een persoonlijke rondleiding of een offerte op maat contact met ons op via huwelijken@vanenburg.nl of bel naar 0341 – 375454. Een glimlach op uw gezicht en op dat van uw gasten is ons gezamenlijke doel.

Neem contact op

Wij hopen binnenkort samen met u te proosten op uw jubileum!


Bekijk de zalen Bekijk de culinaire mogelijkheden

Zalen voor jubileum of feest

Achterzijde terras van Kasteel De Vanenburg

Terras

Aan de zijkant van het kasteel bevindt zich het terras. Bij mooi weer kunnen jullie hier samen met de gasten genieten van een heerlijke lunch of borrel.

Reserveer
Oranjerie met concertvleugel en pijporgel

Oranjerie

De Oranjerie is een sfeervolle zaal met een unieke ambiance die uw gasten ongetwijfeld positief verrast. Vanwege de zeer geavanceerd gereguleerde akoestiek uitermate geschikt voor een muzikaal intermezzo. Voor maximaal 130 gasten.

Reserveer
Diner in de hoeve met uitzicht op een landelijke omgeving

Tuinzaal

Deze zaal staat in verbinding met Groot Auditorium, het Tuinterras en het Grand Café. Geschikt voor een diner, receptie of feestavond.

Reserveer
borrel of barbecue zonnig terras vergaderlocatie midden Nederland

Tuinterras

Bij Klein Vanenburg bevindt zich een groot terras met overkapping. Zeer geschikt voor een barbecue, toostmoment of receptie samen met jullie gasten.

Reserveer
Feestzaal voor een receptie of bruiloftsfeest in de hoeve Klein Vanenburg

Klein Vanenburg

In Klein Vanenburg vindt u het Groot Auditorium; een prachtige grote ruimte voor een gezellige receptie of feestavond. Met de aangelegen Tuinzaal en het Grand Café is deze zaal geschikt voor maximaal 300 gasten.

Reserveer
Trouwlocatie Veluwe Grand Cafe voor borrel receptie of feest

Grand Café

Ons Grand Café met de gezellige bar is dé plaats om de dag samen sfeervol te starten of af te sluiten. Een ruimte met de garantie voor ouderwetse verwennerij. Geschikt voor maximaal 80 personen.

Bekijk meer
Restaurant Putten, Serre

Serre

Een prachtige intieme zaal voor een klein gezelschap tot maximaal 30 personen. Deze zaal wordt omarmd door schitterende raampartijen en is gelegen aan de zijkant van ons kasteel.

Bekijk meer
Diner voor zakelijk of jubileum in exclusieve dinerruimte Van Essenzaal

Van Essenzaal

Deze authentieke ruimte in ons kasteel is geschikt voor bijvoorbeeld een culinair diner of een smakelijk buffet met een gezelschap van maximaal 63 personen.

Bekijk meer
Van Pallandtzaal, Dineren, restaurant Putten

Van Pallandtzaal

De schitterende zaal aan de voorzijde van het kasteel. In theateropstelling geschikt voor 60 personen en voor 50 personen voor lunch en diner. Deze zaal dient zich ook zeer goed voor bijvoorbeeld een dinerpresentatie.

Bekijk meer

Culinaire mogelijkheden

Ontbijtbuffet Kasteel De Vanenburg

Ontbijt

Een luxe en uitgebreid ontbijt maakt uw prinsheerlijke overnachting op ons landgoed compleet

Laat u omarmen door de geur van vers brood bij de entree van onze ontbijtzaal en ontdek ons uitgebreide ontbijtbuffet. Heeft u liever uw ontbijt op uw kamer? Ook dit is uiteraard mogelijk en daarnaast bent u zonder overnachting ook van harte welkom voor een smakelijk ontbijt. 

Neem contact op
Trouwlocatie kasteel lunch

Lunch

Ontdek de smakelijke lunchgerechten van Kasteel De Vanenburg. Geniet in één van onze restaurantzalen of in de zomer op onze zonnige terras

Door de diversiteit van onze lunchmogelijkheden is er voor elke een gast een geschikt en passend gerecht. Denk bijvoorbeeld aan een warme 2-gangen lunch, een smakelijke sandwichlunch of een uitgebreide luxe broodjeslunch.

Vraag naar de mogelijkheden
Bruiloftsreceptie met gebak

Toostmoment met gebak

Met koffie en thee of prosecco

Bij een feestelijke aangelegenheid mag een gebakje natuurlijk niet ontbreken. Proost samen met jullie gasten met een glaasje prosecco of kies bijvoorbeeld koffie of thee. 

Neem contact op
High Tea buffet kasteel unieke locatie

High Tea

Een onweerstaanbare high tea voor een grote groep

Geniet bij Kasteel De Vanenburg van een luxe High Tea. In 4 verschillende rondes worden zoete en hartige lekkernijen, een quiche en scones gepresenteerd. Allen met een bijpassende theesoort. Een garantie voor een onvergetelijke ervaring.

Vraag naar de mogelijkheden
Van Essenzaal voor een exclusief lunch of diner op een unieke locatie op de Veluwe

Diner

Dineren in stijl, tot in de puntjes verzorgd en in een prachtige ambiance

Mooi opgemaakte borden, onweerstaanbare smaken en een grenzeloze gastvrijheid, dat is wat wij u graag bieden tijdens uw diner. In de bereiding van onze gerechten wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van groenten, fruit en kruiden uit eigen tuin. Geniet van een avond met heerlijke gerechten tijdens een 2-, 3-, 4-, 5-gangendiner 'Menu van de Chef' of een 6-gangen walking dinner. 

Contact opnemen
Barbecue bedrijfsuitje

Barbecue

Zelf bakken of door onze chef?

Een barbecue voor groepen is mogelijk vanaf 25 personen. Wilt u een compleet verzorgde barbecue? Onze Deluxe BBQ wordt gebakken door de chef op een American Smoker. Of wilt u liever zelf barbecueën? Dat kan met onze Vanenburger BBQ. 

Neem contact op
Buffet met salades voor bruiloft of jubileum of zakelijk diner op het kasteel

Buffet

Onbezorgd genieten met een buffet

Voor een buffet zijn er vele mogelijkheden. Stel u uw eigen buffet samen uit het Kasteel keuzebuffet. Of kiest u voor de specialiteit van het huis: het Vanenburger buffet? Of een winterse stampottenbuffet? De buffetten zijn mogelijk voor groepen vanaf 25 personen. 

Vraag naar de mogelijkheden