fbpx

Parkeren

Gratis parkeren kasteel Putten, vergaderlocatieWij beschikken over gratis parkeerplekken. Onze hotelkamers zijn gevestigd in hofjes rondom het kasteel. Wij adviseren u daarom om uw bagage bij aankomst even in de auto te laten en eerst in te checken bij de receptie. De entree van het kasteel is, vanaf de voorzijde gezien, aan de rechterzijde.

Laadpalen

Het is mogelijk om uw elektrische auto bij ons op te laden. Hiervoor beschikken wij over 2 laadpalen waar u gebruik van kunt maken.

Hoe bereikt u Kasteel De Vanenburg?

Vanuit Amsterdam • volgt u de borden richting Amersfoort (A1). Na Amersfoort blijft u de A28 richting Zwolle volgen. Na ongeveer 15 km neemt u de afrit Strand Nulde.

Vanuit Maastricht • volgt u de borden richting Eindhoven/Utrecht (A2). Opknooppunt Everdingen volgt u eerst de A27 en vervolgens de A28 richting Amersfoort. Na Amersfoort blijft u de A28 richting Zwolle volgen. Na ongeveer 15 km neemt u de afrit Strand Nulde.

Vanuit Arnhem • neemt u de A50 richting Apeldoorn. Vervolgens houdt U links aan, om de A1 op te gaan richting Amersfoort. Lees verder bij vanuit Apeldoorn.

Vanuit Apeldoorn • volgt u de borden richting Amersfoort (A1). Op knooppunt Hoevelaken slaat u rechtsaf richting Zwolle (A28). Na ongeveer 15 km neemt u de afrit Strand Nulde.

Vanuit Groningen • volgt u de borden richting Hoogeveen/Zwolle/Harderwijk (A28). Na Harderwijk blijft u de A28 volgen. Na ongeveer 10 km neemt u de afrit Strand Nulde.

Vanaf Strand Nulde • gaat u onderaan de afrit rechtsaf (vanuit Groningen moet u onderaan de afrit linksaf). Vervolgens bij de eerste kruising linksaf (dit is de Waterweg). Volg deze weg: na 600 meter volgt een scherpe bocht naar rechts. Houd na nog eens 200 meter rechts aan bij de driesprong. De eerste weg links is de Vanenburgerallee. Na ongeveer 300 meter ziet u Kasteel De Vanenburg aan uw linkerhand.

Plan uw route:

A
B

Activiteiten & faciliteiten

Fietsers voor Kasteel De Vanenburg, fiets arrangement Veluwe, E-bike arrangement Veluwe

Fiets- en E-Chopperverhuur

Ontdek de veelzijdigheid van de Veluwe tijdens een fietsroute. De ideale combinatie om te genieten van de natuur en tegelijkertijd te ontspannen op ons landgoed. Wilt u een fiets, e-bike of E-Chopper huren?

Bekijk meer
Tuinbaas Marco geeft rondleidingen

Parkwandeling

Een aanrader voor de echte natuurliefhebber en wandelaar: de parkwandeling over ons landgoed! Ontdek de historie van de 17e-eeuwse kasteeltuinen tijdens een prachtige wandeling.

Bekijk meer
Voucher van Kasteel De Vanenburg; origineel cadeau

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? De Kasteel De Vanenburg voucher is een cadeau met beleving; leuk om te geven en fantastisch om te krijgen.

Bekijk meer
Gratis Wifi internet op het kasteel

Internet

In de hotelkamers en op ons gehele landgoed kunt u kosteloos gebruik maken van ons draadloos netwerk. Aanmelden gaat eenvoudig via ons WiFi netwerk.

Bekijk meer
Gratis parkeren kasteel Putten, vergaderlocatie

Parkeren

Wij beschikken over 300 gratis parkeerplekken en 2 laadpalen voor de elektrische auto.

Vanaf de A28 is het kasteel in +/- 5 min. te bereiken.

Bekijk de routebeschrijving
Kinderuitje kasteel Putten Kinderen en ouders verkleed lopen door de kasteeltuin

Speurtocht

Kom speuren door de kasteeltuinen! Een leuke activiteit om samen met uw kinderen te doen. Ontdek interessante weetjes uit de rijke historie van het kasteel.

Bekijk meer
Jeu de boulesbaan kasteeltuin

Borrel & Boulen

Achterin de kasteeltuinen vindt u onze jeu de boules baan. Hier kunt u met 2, 4 of 6 personen spelen. Combineer een potje jeu de boulen met een heerlijke borrel in het restaurant.

Bekijk meer
Paraplu's bij Kasteel De Vanenburg

Huisregels

Wanneer u als bezoeker het kasteel of de bijgebouwen bezoekt, gelden er een aantal huisregels. Wij vragen u om in de gebouwen niet te roken en honden niet mee te nemen, uitgezonderd officiële hulphonden.

Bekijk onze huisregels