fbpx

Open Toptrouwlocatie Route

29 januari 2022

Kasteel De Vanenburg opent haar deuren voor bruidsparen! Kom langs tijdens de Open Toptrouwlocatie Route op zaterdag 29 januari en bekijk of het romantische 17e-eeuwse landgoed past bij jullie droombruiloft.

Aanmelden

Open Toptrouwlocatie Route Kasteel De VanenburgDe zoektocht naar een trouwlocatie is één van de belangrijkste beslissingen voor jullie trouwdag. Voor velen is het immers de dag van jullie leven en de locatie is allesbepalend. Zijn jullie op zoek naar een unieke trouwlocatie voor een onvergetelijke bruiloft? Kom dan naar de open dag om samen inspiratie op te doen voor jullie grote dag!

Rondleidingen

Graag ontvangen wij u voor een rondleiding. Onze huwelijksspecialiste Melissa Ruitenberg-Kroon is ook aanwezig voor meer informatie. Kom langs voor een kijkje op deze prachtige locatie!

  • Datum: Zaterdag 29 januari 2022
  • Tijd: 11:00 tot 16:00 uur
  • Adres: Vanenburgerallee 13, 3882 RH Putten

Willen jullie erbij zijn? Dit kan door contact op te nemen met onze huwelijksspecialiste Melissa via ons contactformulier, per e-mail huwelijken@vanenburg.nl of telefoonnummer 0341 – 375392. 

 Alles op één locatie

Vier jullie complete huwelijksdag bij Kasteel De Vanenburg; van fotoreportage tot overnachting, van burgerlijk huwelijk tot kerkelijke bevestiging, van bruidstaart tot receptie en van lunch tot diner. Iedereen kan volop genieten van de sfeer, service en activiteiten.


Afspraak plannen?

Kunnen jullie er tijdens de open dag niet bij zijn? Jullie zijn ook van harte welkom op een andere dag om Kasteel De Vanenburg te bewonderen. Neem contact op met onze huwelijksspecialiste Melissa via telefoonnummer 0341 – 375392 of  e-mail huwelijken@vanenburg.nl voor het plannen van een afspraak.