fbpx

Onvergetelijke momenten op Kasteel De Vanenburg

24 maart 2021

Artikel in De Puttenaer: Ondernemer in beeld

Interview de Puttenaer. Ondernemer in beeld.
Fotograaf: Henk Hutten | Chefkok Richard Broersma, gastvrouwen Ilsa en Noah Dekker en general manager Bernhard Baan

Onlangs werden onze general manager Bernhard Baan, chefkok Richard Broersma en de gastvrouwen Ilsa en Noah Dekker geïnterviewd door De Puttenaer. Het artikel verscheen in de special ‘De Etalage’. In het artikel werd verteld hoe Bernhard, Richard en de tweeling Ilsa en Noah bijdragen aan ‘onvergetelijke momenten op  een 17e-eeuws landgoed’.

Investeren in kwaliteit

Kasteel De Vanenburg heeft tijdens de lockdown niet stil gezeten. Bernhard verteld in het artikel: ‘We hebben vorig jaar best een heel goede zomer gehad. Vanaf oktober ging het met rasse schreden achteruit en net voor de Kerst begon de strenge lockdown. Sinds 1 maart hebben we weer 22 hotelkamers open.’ ‘We hebben met een aantal vaste medewerkers onder meer twintig hotelkamers een complete make over gegeven. En we hebben echt alles langs gelopen waar nog wat moest gebeuren. Er is dus fors geïnvesteerd in kwaliteit.’.

Het restaurant

Verder verteld chefkok Richard in het artikel dat hij trots is op de vermelding van restaurant De Vanenburg in de top-500 van tijdschrijf Lekker500. Het restaurant van Kasteel De Vanenburg probeert de gasten altijd te verrassen met de mooiste culinaire creaties. Daarnaast zegt Richard: ‘Als keuken zijn we onderdeel van de totaalbeleving in combinatie met onze gastvrijheid en dit prachtige landgoed.’.

Werkervaring bij Kasteel De Vanenburg

De tweelingzussen Ilsa en Noah vertellen: ‘We doen met z’n  allen onze uiterste best om het iedereen naar de zin te maken. Het is heel gaaf als je ziet dat gasten enorm genieten en daar ook complimenten voor geven.’ Daarnaast maken ze als tweeling komische momenten mee tijdens het werken op Kasteel De Vanenburg. ‘Mensen hebben dat vaak niet in de gaten. Ze kijken dan heel verbaasd als één van ons wegloopt en de ander komt meteen daarna met de bestelde drankjes. ‘Hoe kun je dat zo snel?’ vragen ze dan. Als ze dan zien dat we een tweeling zijn, moeten ze meestal heel hard lachen.’

Meer lezen? Het gehele artikel kunt u lezen in De Puttenaer.

Artikel in de Puttenaer. Ondernemer in beeld.

Wilt u ook werken op onze prachtige locatie? Wij hebben verschillende mooie functies open staan. Kijk snel op onze vacaturepagina!

Bekijk ook:

De beste met passie | In de Lekker500 | Het geheim van een topteam