fbpx

Trouwlocatie Veluwe

Dé trouwlocatie van Putten

Op zoek naar een romantische trouwlocatie op de Veluwe waar elke unieke stap van jullie huwelijksdag gevierd kan worden? Kasteel De Vanenburg laat jullie wensen met alle liefde uitkomen. Door de grootte van ons landgoed en de diversiteit aan sfeervolle ruimtes en schitterende kasteeltuinen is jullie trouwdag in zijn geheel mogelijk op onze sprookjesachtige locatie. Daarnaast zijn wij door onze centrale ligging in het midden van Nederland voor al uw gasten goed bereikbaar.

Vraag naar de mogelijkheden Bekijk de trouwzalen

Fotosessie op de trouwlocatie 

Stijlvolle gebouwen, prachtig aangelegde kasteeltuinen met mooie waterpartijen en een wijds landgoed bieden elke fotograaf ruime mogelijkheden en veel inspiratie om een prachtige fotoreportage te kunnen maken. Trouwen bij Kasteel De Vanenburg biedt jullie de kans om van het landgoed gebruik te maken. Een prachtig decor voor jullie fotoreportage! 

Persoonlijke rondleiding?

Zijn jullie op zoek naar een prachtige officiële trouwlocatie op de Veluwe? Dan zijn jullie van harte welkom bij Kasteel De Vanenburg in Putten. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Onze huwelijksspecialiste Melissa Ruitenberg-Kroon verwelkomt jullie graag op het kasteel voor een kennismakingsgesprek en een persoonlijke rondleiding.

Neem contact op

Trouwlocatie kasteel burgerlijk huwelijk in de Van Pallandtzaal

Van Pallandtzaal

De Van Pallandtzaal is dé plek voor een burgelijk huwelijk. Deze ruimte bevind zich aan de voorkant van het kasteel en is geschikt voor maximaal 60 personen.

RESERVEER
Buiten trouwen trouwlocatie kasteel

Theekoepel

Bij mooi weer kunnen jullie trouwen bij onze authentieke theekoepel in onze prachtige kasteeltuinen.

Reserveer
Trouwlocatie Putten kerkelijk huwelijk

Oranjerie

De Oranjerie is zowel voor het burgerlijk als het kerkelijk huwelijk een sfeervolle zaal met een unieke ambiance die uw gasten ongetwijfeld positief verrast. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 130 personen.

Reserveer
Trouwlocatie Veluwe Grand Cafe voor borrel receptie of feest

Grand Café

Ons Grand Café is dé locatie voor een intiem gezellig samenzijn. Bijvoorbeeld na afloop van een receptie of diner. In combinatie met andere zalen, Tuinzaal, Tuinterras en Groot Auditorium ook geschikt voor een receptie of feest.

 

Reserveer
Trouwlocatie Putten bruiloftsreceptie of bruiloftsfeest Groot Auditorium Kasteel De Vanenburg

Groot Auditorium

Een prachtige grote ruimte voor een gezellige receptie of feestavond als afsluiter van jullie huwelijksdag. Met het aangelegen Tuinterras en het Grand Café is deze zaal geschikt voor maximaal 300 gasten.

Reserveer