fbpx

Romantische trouwlocatie

Alles op één locatie; en wat voor één!

Zijn jullie op zoek naar een romantische trouwlocatie op de Veluwe waar elke unieke stap van jullie huwelijksdag gevierd kan worden? Van fotoreportage tot overnachting, van burgerlijk huwelijk tot kerkelijke inzegening, van bruidstaart tot receptie en van lunch tot diner. Kasteel De Vanenburg is dé exclusieve en romantische trouwlocatie in Putten die jullie wensen met alle liefde laat uitkomen.

Altijd al gedroomd om te trouwen op een romantische locatie? Jullie gehele trouwdag is mogelijk op één locatie. Iedereen kan volop genieten van de sfeer, service en activiteiten. Alles op één locatie, dat is niet alleen voor uw gasten prettig, ook voor u als bruidspaar erg fijn. Zo kunt u ontspannen genieten van de dag van jullie leven!

Waarom trouwen op een kasteel?

Op de mooiste dag van jullie leven willen jullie uiteraard alleen maar genieten. Door te trouwen bij Kasteel De Vanenburg, de trouwlocatie in Putten, genieten jullie samen met jullie gasten van een schitterende ambiance en goede service. Alle zorgen worden jullie uit handen genomen. Door te kiezen voor een romantische trouwlocatie op een kasteel, genieten jullie van de grootte van ons landgoed, diversiteit aan sfeervolle en historische ruimtes met schitterende kasteeltuinen.

  • Alles op één locatie; en wat voor één!
  • Officiële trouwlocatie van de gemeente Putten
  • Oranjerie als kapel voor de kerkdienst
  • 52 hotelkamers
  • Culinaire verwennerij met een ‘gouden randje’
  • Voor bruiloften tot 300 gasten 
Buiten trouwen op een unieke trouwlocatie in Putten

Burgerlijk huwelijk

Kasteel De Vanenburg is een officiële trouwlocatie van de gemeente Putten. Het burgerlijk huwelijk kan voltrokken worden in één van onze sfeervolle zalen, waaronder de Van Pallandtzaal in het kasteel. Bij mooi weer kan de voltrekking plaatsvinden bij onze authentieke theekoepel. Jullie liefdevolle ja-woord komt op onze romantische trouwlocatie fantastisch tot zijn recht.

Bekijk de zalen & ruimtes

Kerkelijke bevestiging

Onze prachtige Oranjerie is dé ideale ruimte voor de kerkelijke bevestiging of het burgerlijk huwelijk. De muzikale invulling van jullie trouwdienst komt prachtig uit door de unieke akoestiek in deze zaal. De Oranjerie beschikt over een (concert)vleugel en een pijporgel. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie Informatie aanvragen

Trouwen in de winter unieke romantische trouwlocatie Putten Kasteel De Vanenburg

Trouwen in de winter of binnen 3 maanden?

Willen jullie de mooiste van dag van jullie leven vieren in de winter? Kasteel De Vanenburg is de perfecte locatie voor jullie winterbruiloft! Buiten het trouwseizoen om hebben wij net wat meer ruimte en mogelijkheden, daarom hebben wij speciaal voor de maanden januari, februari en maart een Winterbruiloft Arrangement.

Of willen jullie binnen 3 maanden jullie ja-woord geven? Vraag naar onze beschikbare dagen. Voor deze dagen hebben wij een aantrekkelijke Last Minute Deal.

Bekijk de Bruiloftarrangementen

Receptie & Feest

Klein Vanenburg is zeer geschikt voor een receptie of feestavond. De accommodatie beschikt over een Grand Café, Tuinzaal en Groot Auditorium. Grenzend hieraan bevindt zich een (overdekt) terras waar jullie gasten bij mooi weer heerlijk in het zonnetje kunnen genieten van een hapje en een drankje. 

Meer informatie

Unieke feestlocatie voor een bruiloft in Putten
Exclusief dineren op een unieke trouwlocatie in Putten

Lunch & diner

Op de dag van uw leven mag het culinaire gedeelte natuurlijk niet ontbreken. Jullie bruiloft krijgt een ‘gouden randje’ met een (luxe) broodjeslunch. Het diner zal geheel op jullie wensen worden afgestemd. Willen jullie graag een 3-, 4-, of 5-gangen diner? Een walking dinner? Of willen jullie de gasten een smakelijk buffet aanbieden of een luxe barbecue? Wij denken graag mee om voor jullie en jullie gasten een smakelijke en passende maaltijd vast te stellen.

Meer informatie Informatie aanvragen

Proost!

Bij deze onvergetelijke dag hoort natuurlijk een bruidstaart. Na de huwelijksceremonie is het tijd om samen te proosten en de taart aan te snijden. Proost samen met jullie gasten met een glaasje Prosecco. Of drink samen een kopje koffie of thee. De patissier kan zelf uitgekozen worden, maar wij geven ook graag een suggestie voor een banketbakker. 

Neem contact op

Bruidstaart aansnijden op een unieke trouwlocatie
Overnachten hotel Veluwe

Overnachten

Maak jullie huwelijksdag compleet met een verzorgde overnachting in een romantische suite. De suite beschikt over een slaapkamer met Queensize bed, een luxe badkamer met bad en aparte douche, een zitkamer, met airconditioning en koffie- en thee faciliteiten. 

Voor jullie gasten is het ook mogelijk om na de feestavond te genieten van een prinsheerlijke overnachting. In totaal zijn er 52 hotelkamers verspreid in vier hofjes over het landgoed. 

Bekijk de hotelkamers Bekijk de suite

Bruidsarrangement

Bij het boeken van een bruidsarrangement staat er bij aankomst champagne klaar, om samen een toost uit te brengen. De volgende ochtend verzorgen wij een uitgebreid en smakelijk ontbijt op de kamer. Zodat jullie met z’n tweetjes nog even romantisch kunnen nagenieten van jullie dag!

Bekijk meer Vraag meer informatie

Bruidsarrangementen suite trouwlocatie Putten

Trouwen op Kasteel De Vanenburg?

Onze huwelijksspecialiste Melissa Ruitenberg-Kroon maakt geheel vrijblijvend een offerte op maat voor jullie huwelijksdag. Of wil je een afspraak maken of een rondleiding op onze locatie?