fbpx

Burgerlijk huwelijk

Officiële trouwlocatie

Burgerlijk huwelijk, buiten trouwen bij de theekoepel van Kasteel De Vanenburg, officiële trouwlocatie van Putten

Kasteel De Vanenburg is een officieel geautoriseerde trouwlocatie van de gemeente Putten. Het burgerlijk huwelijk kan voltrokken worden in één van onze sfeervolle zalen. Bijvoorbeeld in de Van Pallandtzaal, aan de voorzijde van het kasteel of in de sfeervolle Oranjerie. Onze stijlvolle locatie draagt bij aan het feestelijke karakter van jullie huwelijkssluiting. 

Buiten trouwen

Bij mooi weer kan de voltrekking plaatsvinden bij onze authentieke theekoepel. Eén ding is zeker; jullie liefdevolle jawoord komt op Kasteel De Vanenburg fantastisch tot zijn recht in onze prachtige kasteeltuin aan de achterzijde van ons kasteel.

Sfeervolle trouwzaal

Benieuwd naar een geschikte en sfeervolle ruimte voor jullie burgerlijk huwelijk? 

Bekijk de ruimtes en zalen

Onze zalen

Trouwlocatie kasteel burgerlijk huwelijk in de Van Pallandtzaal

Van Pallandtzaal

De Van Pallandtzaal is dé plek voor een burgelijk huwelijk. Deze ruimte bevind zich aan de voorkant van het kasteel en is geschikt voor maximaal 60 personen.

RESERVEER
Buiten trouwen trouwlocatie kasteel

Theekoepel

Bij mooi weer kunnen jullie trouwen bij onze authentieke theekoepel in onze prachtige kasteeltuinen.

Reserveer
Trouwlocatie Putten kerkelijk huwelijk

Oranjerie

De Oranjerie is zowel voor het burgerlijk als het kerkelijk huwelijk een sfeervolle zaal met een unieke ambiance die uw gasten ongetwijfeld positief verrast. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 130 personen.

Reserveer
Trouwlocatie Veluwe Grand Cafe voor borrel receptie of feest

Grand Café

Ons Grand Café is dé locatie voor een intiem gezellig samenzijn. Bijvoorbeeld na afloop van een receptie of diner. In combinatie met andere zalen, Tuinzaal, Tuinterras en Groot Auditorium ook geschikt voor een receptie of feest.

 

Reserveer
Trouwlocatie Putten bruiloftsreceptie of bruiloftsfeest Groot Auditorium Kasteel De Vanenburg

Groot Auditorium

Een prachtige grote ruimte voor een gezellige receptie of feestavond als afsluiter van jullie huwelijksdag. Met het aangelegen Tuinterras en het Grand Café is deze zaal geschikt voor maximaal 300 gasten.

Reserveer