fbpx

Bruiloftsfeest

Voor ieder gezelschap

Bruiloftsfeest trouwlocatie kasteel in PuttenSfeervolle feestzalen 

In ons kasteel bevinden zich diverse geschikte sfeervolle zalen voor een bruiloftsreceptie of bruiloftsfeest. Op ons landgoed vinden jullie daarnaast ook de accommodatie ‘Klein Vanenburg’, gelegen in de voormalige hoeve van het landgoed. Klein Vanenburg is zeer geschikt voor een bruiloftsfeest voor een groot gezelschap. Klein Vanenburg beschikt namelijk over de zalen Grand Café, het Tuinterras en het Groot Auditorium. Deze zalen kunnen gecombineerd worden, maar voor een kleiner gezelschap ook te gebruiken als afzonderlijke ruimte(s). De capaciteit van dit complex bedraagt ongeveer 300 personen.

Bekijk de zalen

Een zonnig bruiloftsfeest

Grenzend aan de hoeve Klein Vanenburg bevindt zich een groot terras waar jullie gasten bij mooi heerlijk in het zonnetje kunnen genieten van een hapje en een drankje. Het terras is ook een heerlijke plek om de bruidstaart aan te snijden of te genieten van een lekkere barbecue. 

Een feestelijk bruiloftsfeest

De grootste zaal is het Groot Auditorium. Daar is alle ruimte voor een muzikale invulling, bijvoorbeeld met een band of een DJ en een dansvloer. Zo kunnen jullie genieten van een feestelijk bruiloftsfeest. Wanneer jullie een grote bruiloftsreceptie houden, is deze ruimte ook zeer geschikt. 

 

Bruiloftsfeest- en receptie arrangementen 

Voor zowel een receptie als een feestavond voor jullie bruiloft hebben wij diverse arrangementen. Ook voor uw verjaardag, jubileum of andere feestelijke aangelegenheid bent u bij Kasteel De Vanenburg aan het juiste adres.

Benieuwd naar de mogelijkheden of willen jullie de feestzalen bekijken? Neem dan contact met op met onze bruidsspecialiste Melissa Ruitenberg-Kroon. Zij helpt jullie graag met een passende en persoonlijke invulling.

Bekijk de zalen Neem contact op

Onze zalen

Trouwlocatie kasteel burgerlijk huwelijk in de Van Pallandtzaal

Van Pallandtzaal

De Van Pallandtzaal is dé plek voor een burgelijk huwelijk. Deze ruimte bevind zich aan de voorkant van het kasteel en is geschikt voor maximaal 60 personen.

RESERVEER
Buiten trouwen trouwlocatie kasteel

Theekoepel

Bij mooi weer kunnen jullie trouwen bij onze authentieke theekoepel in onze prachtige kasteeltuinen.

Reserveer
Trouwlocatie Putten kerkelijk huwelijk

Oranjerie

De Oranjerie is zowel voor het burgerlijk als het kerkelijk huwelijk een sfeervolle zaal met een unieke ambiance die uw gasten ongetwijfeld positief verrast. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 130 personen.

Reserveer
Trouwlocatie Veluwe Grand Cafe voor borrel receptie of feest

Grand Café

Ons Grand Café is dé locatie voor een intiem gezellig samenzijn. Bijvoorbeeld na afloop van een receptie of diner. In combinatie met andere zalen, Tuinzaal, Tuinterras en Groot Auditorium ook geschikt voor een receptie of feest.

 

Reserveer
Trouwlocatie Putten bruiloftsreceptie of bruiloftsfeest Groot Auditorium Kasteel De Vanenburg

Groot Auditorium

Een prachtige grote ruimte voor een gezellige receptie of feestavond als afsluiter van jullie huwelijksdag. Met het aangelegen Tuinterras en het Grand Café is deze zaal geschikt voor maximaal 300 gasten.

Reserveer