fbpx

Bruiloftsdiner

De culinaire omlijsting

Bruiloftsdiner in een exclusieve ruimte bij trouwlocatie Kasteel De Vanenburg in PuttenOp de dag van jullie leven mag het culinaire gedeelte natuurlijk niet ontbreken. Jullie bruiloft krijgt een ‘gouden’ randje met een culinair bruiloftsdiner.

Bij een exclusieve trouwlocatie verwacht u natuurlijk ook verwend te worden met heerlijk bruiloftsdiner. Onze chefkok en zijn keukenbrigade gaan graag voor jullie aan de slag. De lunch of het diner op jullie bruiloft zal geheel op jullie wensen worden afgestemd. Kiezen jullie voor een luxe broodjeslunch of een uitgeserveerde lunch? Willen jullie graag een 3-, 4-, of 5-gangen diner? Een walking dinner? Of willen jullie de gasten een smakelijke buffet aanbieden of een luxe barbecue? Wij denken graag met jullie mee. 

Een culinair bruiloftsdiner

Of u nu uw bruiloft of huwelijksjubileum viert; onze bruidsspecialiste Melissa Ruitenberg-Kroon denkt graag mee om voor jullie en jullie gasten een smakelijke en passend bruiloftsdiner vast te stellen.

Bekijk de mogelijkheden

 

Restaurant Putten, Restaurant op de veluwe, Kasteel Restaurant

Ontbijt

Een luxe en uitgebreid ontbijt maakt uw prinsheerlijke overnachting op ons landgoed compleet. Een garantie voor een goede start van uw dag.

Laat u omarmen door de geur van vers brood bij de entree van onze ontbijtzaal en ontdek ons uitgebreide ontbijtbuffet. Heeft u liever uw ontbijt op uw kamer? Ook dit is uiteraard mogelijk en daarnaast bent u zonder overnachting ook van harte welkom voor een smakelijk ontbijt. 

Neem contact op
Luxe broodjeslunch bij trouwlocatie Kasteel De Vanenburg in Putten

Lunch

Ontdek de smakelijke lunchgerechten van Kasteel De Vanenburg. Geniet in één van onze restaurantzalen of in de zomer op onze zonnige terras.

Willen jullie vooraf met z'n tweeën lunch? Op onze kleine kaart vindt u onze lunchgerechten. Door de diversiteit van onze lunchmogelijkheden is er voor elke een gast een geschikt en passend gerecht. Het restaurant is geopend van maandag t/m zaterdag.

Voor jullie bruiloft hebben wij ook diverse lunchmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een warme 2-gangen lunch, een smakelijke sandwichlunch of een uitgebreide luxe broodjeslunch.

Vraag naar de mogelijkheden
Bruiloftsdiner in een exclusieve ruimte bij trouwlocatie Kasteel De Vanenburg Putten

Diner

Dineren in stijl, tot in de puntjes verzorgd en in een prachtige ambiance. Met veel passie en aandacht zet de keukenbrigade verrassende en smakelijke creaties op tafel.

Mooi opgemaakte borden, onweerstaanbare smaken en een grenzeloze gastvrijheid, dat is hetgeen wat wij u graag bieden tijdens uw diner. In de bereiding van onze gerechten wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van groenten, fruit en kruiden uit eigen tuin. Geniet van een avond omlijst met heerlijke gerechten met een 2-, 3-, 4-, 5-gangendiner 'Menu van de Chef' of een 6-gangen walking dinner. 

Vraag naar de mogelijkheden
Proosten met een glaasje Prosecco tijdens een romantisch diner

Bruidstaart & toost

Met koffie en thee of Prosecco

Bij jullie onvergetelijke dag hoort natuurlijk een bruidstaart met koffie en thee of een glas Prosecco. De patissier van de bruidsstaart kan zelf uitgekozen worden, maar wij geven ook graag een suggestie voor een banketbakker. 

Neem contact op
Barbecue bedrijfsuitje

Barbecue

Een gezellige barbecue

Een barbecue voor groepen is mogelijk vanaf 25 personen. Wilt u een compleet verzorgde barbecue? Onze Deluxe BBQ wordt gebakken door de chef op een American Smoker. Of wilt u liever zelf barbecueën? Dat kan met onze Vanenburger BBQ. Neem voor de mogelijkheden contact op met onze huwelijksspecialiste. 

Vraag naar de mogelijkheden
Buffet met salades voor bruiloft of jubileum of zakelijk diner op het kasteel

Buffet

Onbezorgd genieten met een buffet

Voor een buffet zijn er vele mogelijkheden. Stel u uw eigen buffet samen uit het Kasteel keuzebuffet. Of kiest u voor de specialiteit van het huis: het Vanenburger buffet? Of een winterse stampottenbuffet? De buffetten zijn mogelijk voor groepen vanaf 25 personen. 

Neem contact op.