fbpx

Huisregels

Vijver voor het kasteelHieronder vindt u de belangrijkste huisregels die tijdens uw verblijf bij Kasteel De Vanenburg van toepassing zijn. Wij vragen u deze regels te respecteren en hieraan te conformeren.

NB: Voor onze aanvullende huisregels die te maken hebben met wet- en regelgeving rondom het coronavirus, verwijzen wij u naar vanenburg.nl/corona.

 1. Op diverse plaatsen op het landgoed hangen camera’s. Eenieder die zich in ons hotel bevindt, stemt toe in het maken van opnames. Bij calamiteiten en/of incidenten kunnen deze opnames als ondersteunend materiaal getoond worden aan derden.
 2. Bij incheck kan een geldig legitimatiebewijs gevraagd te worden. Inchecken is mogelijk voor personen ouder dan 18 jaar.
 3. Bij het moedwillig beschadigen van eigendommen van Kasteel De Vanenburg kan men aansprakelijk gesteld worden voor reparaties- en/of vernieuwingskosten.
 4. Het is verboden om verdovende middelen te nuttigen, gebruiken, verhandelen of bij zich te hebben.
 5. Het is verboden om overlast te veroorzaken voor een ander in of om de hotelkamer en op het landgoed o.a. middels harde muziek, onhebbelijk gedrag of door lawaai van welke aard dan ook. Bij ernstige overlast voor andere gasten kunnen kosten in rekening worden gebracht. Bij het niet naleven van van deze huisregels zal u één waarschuwing gegeven worden. Indien u deze niet opvolgt zal u per direct worden verzocht het landgoed/hotel te verlaten om de rust voor onze andere (hotel)gasten te waarborgen. 
 6. Wanneer wij constateren dat er door uw toedoen schade aan de hotelkamer, in het kasteel of bijgebouwen is ontstaan en / of extra schoonmaak werkzaamheden noodzakelijk zijn buiten onze reguliere werkzaamheden, zullen we hier extra kosten van tenminste € 25,00 in rekening brengen.
 7. Het is niet toegestaan te roken in de openbare ruimtes van het landgoed en op de hotelkamer. Indien wij constateren dat er toch gerookt is op de kamer, zijn wij genoodzaakt € 100,00 reinigingskosten in rekening te brengen. Indien het brandalarm afgaat door roken op de kamer, zullen wij de voorrijkosten van de brandweer aan u doorbelasten.
 8. Wij schenken onder de 18 jaar geen alcohol. Tevens kunnen wij om een geldig legitimatiebewijs vragen.  Er wordt niet door geschonken aan personen die naar onze inschatting reeds in kennelijke staat van dronkenschap verkeren.
 9. Het is niet toegestaan de kamer te bezetten met meer personen dan het aantal waarvoor gereserveerd is.
 10. Huisdieren zijn niet toegestaan, met uitzondering van blindengeleidehonden en officiële hulphonden. Honden mogen wel aangelijnd mee tot aan het terras.
 11. Het aanbrengen van versiering in de zalen of de hotelkamers is uw eigen verantwoordelijkheid. De versiering dient na gebruik verwijderd te worden. Indien dit niet gebeurt zijn wij genoodzaakt om de versiering weg te halen en weg te gooien. Tevens brengen wij hiervoor personeelskosten in rekening met een minimumbedrag van € 50,00 (kosten kunnen oplopen wanneer wij hier langer dan 1 uur voor nodig hebben). Confetti en rijst strooien is niet toegestaan.
 12. Het afsteken van vuurwerk en het oplaten van wensballonnen is op onze locatie niet toegestaan.
 13. Kasteel De Vanenburg is niet verantwoordelijk voor vermissing, vernieling of diefstal van uw eigendommen.
 14. Wij bewaren gevonden voorwerpen 1 maand en verzoeken u achtergebleven / vergeten spullen dan ook binnen een maand na uw verblijf op te halen.
 15. Alle aanwijzingen van medewerkers van Kasteel De Vanenburg die verband houden met de huisregels, dienen te worden opgevolgd. Opmerkingen kunt u bij de bedrijfsleiding melden.

Bekijk ook:

Routebeschrijving  |  Plattegrond Privacybeleid

Activiteiten & faciliteiten

Fietsers voor Kasteel De Vanenburg, fiets arrangement Veluwe, E-bike arrangement Veluwe

Fiets- en E-Chopperverhuur

Ontdek de veelzijdigheid van de Veluwe tijdens een fietsroute. De ideale combinatie om te genieten van de natuur en tegelijkertijd te ontspannen op ons landgoed. Wilt u een fiets, e-bike of E-Chopper huren?

Bekijk meer
Tuinbaas Marco geeft rondleidingen

Parkwandeling

Een aanrader voor de echte natuurliefhebber en wandelaar: de parkwandeling over ons landgoed! Ontdek de historie van de 17e-eeuwse kasteeltuinen tijdens een prachtige wandeling.

Bekijk meer
Voucher van Kasteel De Vanenburg; origineel cadeau

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? De Kasteel De Vanenburg voucher is een cadeau met beleving; leuk om te geven en fantastisch om te krijgen.

Bekijk meer
Gratis Wifi internet op het kasteel

Internet

In de hotelkamers en op ons gehele landgoed kunt u kosteloos gebruik maken van ons draadloos netwerk. Aanmelden gaat eenvoudig via ons WiFi netwerk.

Bekijk meer
Gratis parkeren kasteel Putten, vergaderlocatie

Parkeren

Wij beschikken over 300 gratis parkeerplekken en 2 laadpalen voor de elektrische auto.

Vanaf de A28 is het kasteel in +/- 5 min. te bereiken.

Bekijk de routebeschrijving
Kinderuitje kasteel Putten Kinderen en ouders verkleed lopen door de kasteeltuin

Speurtocht

Kom speuren door de kasteeltuinen! Een leuke activiteit om samen met uw kinderen te doen. Ontdek interessante weetjes uit de rijke historie van het kasteel.

Bekijk meer
Jeu de boulesbaan kasteeltuin

Borrel & Boulen

Achterin de kasteeltuinen vindt u onze jeu de boules baan. Hier kunt u met 2, 4 of 6 personen spelen. Combineer een potje jeu de boulen met een heerlijke borrel in het restaurant.

Bekijk meer
Paraplu's bij Kasteel De Vanenburg

Huisregels

Wanneer u als bezoeker het kasteel of de bijgebouwen bezoekt, gelden er een aantal huisregels. Wij vragen u om in de gebouwen niet te roken en honden niet mee te nemen, uitgezonderd officiële hulphonden.

Bekijk onze huisregels