fbpx

Fotowedstrijd Kasteel De Vanenburg

Zomer 2020

Een fotogeniek landgoed vraagt om een passende wedstrijd. Dagelijks worden er prachtige plaatjes geschoten van onvergetelijke momenten op ons landgoed. Die huwelijksaanzoek bij de theekoepel, een culinair feestje op je bord of een vlinder voor je camera verschijnt in de bloementuin. Van een geluksmomentje tot een nooit-meer-te-vergeten-mooie-dag. De fotoplekken en -momenten op het 17e-eeuwse landgoed zijn eindeloos. 

Thema: Een unieke beleving bij Kasteel De Vanenburg

Deadline was op 31-08-2020

Ben jij een smartphone fotograaf of ga je graag op pad met een professionele camera? Welke camera je ook gebruikt, het unieke beeld telt. Leg jij deze zomer een unieke beleving bij Kasteel De Vanenburg vast? Stuur deze in én maak kans op een overnachting voor 2 personen! 

Jury

De winnaar wordt rond 18 september bekend gemaakt door een onafhankelijke jury. Maak kennis met de jury: 

Bekijk de fototips van Jonneke

 

Prijs

 1. Hoofdprijs: Overnachting voor 2 personen inclusief ontbijt
 2. Publieksprijs*: 3-gangen diner ‘Menu van de Chef’ voor 2 personen

*) De winnaar van de publieksprijs is de deelnemer met de meeste likes en reacties op Facebook of Instagram. Hoe doe je mee? Stuur je foto in en plaats deze ook op je eigen Facebook en/of Instagram. Tag @kasteeldevanenburg in de foto en plaats deze op openbaar, zodat wij jouw foto ook kunnen bekijken. 

 

Spelregels

 • Stuur jouw foto via onderstaand formulier of stuur de foto in via WeTransfer naar Gerlies Schuit via gschuit@vanenburg.nl.
 • De ingezonden foto is gemaakt door de deelnemer zelf.
 • De foto past binnen het thema ‘Een unieke beleving bij Kasteel De Vanenburg’ en is gemaakt op het landgoed (dat mag ook in het restaurant, kasteel, terras, hotel, bijgebouwen en rondom het landgoed zijn). 
 • Max. 1 foto per deelnemer. 
 • De eventuele gefotografeerde perso(o)n(en) heeft/hebben geen bezwaar gemaakt tegen het maken van de foto.
 • Deelname is uitgesloten voor fotografen die foto’s maken voor commerciële doeleinden.
 • Foto’s waarin elementen door middel van een fotobewerkingsprogramma zijn toegevoegd, zoals een watermerk, worden uitgesloten van deelname.
 • Als deelnemer aan de fotowedstrijd geef je Kasteel De Vanenburg toestemming om jouw foto kosteloos te (laten) publiceren en gebruiken voor promotionele doeleinden (denk aan een publicatie in de media of website).
 • Inzenden was mogelijk t/m 31-08-2020.

 

Ingezonden foto’s: 

Bekijk alle ingezonden foto’s