fbpx

Exclusieve roomservice

Nú tijdelijk: ontbijt/lunch/diner bezorgd op uw kamer

Vanaf begin maart zijn onze deuren weer geopend voor hotelgasten. Wij bezorgen tijdens deze lockdown ons ontbijt, lunch en diner (iedere gang apart) op de kamer. Met onze exclusieve roomservice willen wij u een gastvrij en veilig verblijf bieden op ons 17e-eeuwse landgoed.

Kijk voor een impressie van onze exclusieve roomservice onderstaand filmpje:

Wanneer u verblijft bij Kasteel De Vanenburg kunt u ondanks de coronamaatregelen culinair genieten van een 3-, of 4-gangendiner. Iedere gang wordt vers bereid in onze keuken, en vervolgens naar uw hotelkamer toegereden. Het eten wordt hierbij speciaal vervoerd, waardoor uw diner op de juiste temperatuur blijft. Zo kunt u in uw eigen privérestaurant genieten van onze specialiteiten, zoals u van ons gewend bent. Vervolgens worden al de ontbijt-, lunch- of dinerbenodigdheden weer bij uw hotelkamer opgehaald.  Op deze manier hopen wij u een onvergetelijk samenzijn te geven op ons 17e-eeuws landgoed!

Mogelijkheden tijdens Covid-19

Als diner hebben wij verschillende door de chef met zorg samengestelde Menu’s van de Chef. U kunt hierbij kiezen uit een 3- of 4-gangendiner. Daarnaast hebben wij een vegetarisch menu voor u samengesteld. Voor de lunch en borrel hebben wij een kleine kaart samengesteld. Deze kunt u, tussen 12.00 en 18.00 uur ook nuttigen op ons terras. Wanneer u andere  wensen of vragen heeft, horen wij dit graag. Wilt u een bestelling doorgeven? Dat kan door een Whatsapp-bericht te sturen naar 06-53569101 met vermelding van uw naam en kamernummer.

Bekijk de dinerkaart  Bekijk de kleine kaart

Bekijk ook:

Hotel | Hotelarrangementen | Agenda