fbpx

Welkom in ons restaurant

Culinair verrassingsdiner

Dineren bij Kasteel De Vanenburg bezorgt u een onvergetelijke belevenis. Geniet in een prachtige ambiance op ons 17e-eeuws landgoed van een door de chef met zorg samengesteld diner. Onze keukenbrigade werkt met seizoensgebonden gerechten. Met allergieën of dieetwensen houden wij graag rekening. 

Naast onze dinerkaart kunt u genieten van een culinaire lunch. Een kopje koffie met iets lekkers, een high tea of gezellige aangeklede borrel kan natuurlijk ook. Bij mooi weer kunt u ook dineren op het terras. 

Reserveer een tafel
 

Een culinaire groet

Namens de keukenbrigade van Kasteel De Vanenburg heet ik u van harte welkom in ons restaurant. Vanavond koken wij voor u. Wat kunt u van ons verwachten? Onze menukaart wordt elk seizoen vernieuwd en is gebaseerd op de Franse keuken, met een open blik naar culinaire invloeden vanuit de gehele wereld – variërend van de Oosterse keuken tot en met onze ‘eigen’ Veluwe. 

Bewonder het prachtige uitzicht over de kasteeltuinen en laat uzelf volledig in de watten leggen. In het vertrouwen dat u net zoveel plezier aan onze creaties als waarmee wij ze voor u bereiden, wens ik u een mooie avond toe! 

Een culinaire groet vanuit de keuken,

Richard Broersma, chef-kok

 

Menu van de chef

Wij maken van uw diner graag een bijzondere belevenis en serveren u een mooi verrassingsmenu.

*) Tot 20.00 uur en per tafel te bestellen

**) Het is ook mogelijk om het bijpassende wijnarrangement te vervangen voor ons alcoholvrij (thee)arrangement 

 

Per gang

De gangen van onze menu’s zijn ook los te bestellen:

 

Extra bij het

diner

 

Gerechten

Naast onze menu’s en losse gerechten hebben wij ook: 

 

Bijpassend wijnarrangement

Wij kunnen u bij de menu’s en gerechten een passend wijnarrangement verzorgen inclusief tafelwater

 

Reserveren?

Wilt u een tafel reserveren? Wij raden aan om vroegtijdig uw tafel te reserveren. Klik hieronder op ‘reserveer een tafel’.  U kan ook reserveren via: info@vanenburg.nl of 0341- 37 54 54. Wij zijn op maandag geopend voor het het diner en van dinsdag t/m zaterdag voor lunch en diner. Hebt u dieetwensen of een allergie? Meld het ons, wij houden hier graag rekening mee.

Reserveer een tafel Neem contact op

Bekijk ook

Kinderkaart | Kleine kaartHigh Tea