fbpx

Welkom in ons restaurant

Exclusieve roomservice

Momenteel is ons restaurant door COVID-19 gesloten. Vanaf begin maart zijn onze deuren weer geopend voor hotelgasten. Tijdens deze lockdown bezorgen wij uw ontbijt, lunch en diner op de hotelkamer. Om deze exclusieve roomservice mogelijk te maken hebben wij een aangepaste menukaart samengesteld. Zo willen wij u op een verantwoorde manier welkom heten op ons 17e-eeuws landgoed!

Bekijk onze exclusieve roomservice Bekijk onze menukaarten


Verrassingsmenu van de chef zalm culinair gedecoreerd met eetbare bloemen

Dineren bij Kasteel De Vanenburg bezorgt u een onvergetelijke ervaring. Geniet in een prachtige ambiance op ons 17e-eeuws landgoed van een door de chef met zorg samengesteld diner. Onze keukenbrigade werkt met seizoensgebonden gerechten.

Naast onze dinerkaart kunt u genieten van een culinaire lunch. Een kopje koffie met iets lekkers, een high tea of gezellige aangeklede borrel kan natuurlijk ook. Bij mooi weer kunt u ook dineren op het terras. 

Reserveer een tafel

 

Dinerkaart

 

Menu van de chef

Verrassingsmenu met door de chef geselecteerde gerechten

*) Uitsluitend vooraf te reserveren en tot 19.30 uur. 

 

Extra bij het diner

**) In plaats van het dessert? € 5,-

Reserveren?

Wilt u een tafel reserveren? Klik dan hieronder op ‘reserveer een tafel’.  U kan ook reserveren via: info@vanenburg.nl of 0341- 37 54 54. Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend voor lunch en diner.
Reserveer een tafel Neem contact op

Bekijk ook

Kinderkaart | Kleine kaartHigh Tea