fbpx

Aangepaste werkwijze

Om u op een verantwoorde manier te laten genieten van een ontspannen verblijf op ons landgoed

Laatste update: 25 september 2021

Lieve gasten,

We zijn blij u te kunnen verwelkomen op ons landgoed. Vanwege het coronavirus is onze huidige dienstverlening aangepast aan de huidige wetgeving en adviezen van onze branchevereniging. We kijken ernaar uit om u op een verantwoorde manier te laten genieten van een ontspannen verblijf op ons 17e-eeuwse landgoed.

Coronatoegangsbewijs 

Een van onze medewerkers zal (indien u ouder bent dan 13 jaar) bij uw binnenkomst in Kasteel De Vanenburg de Corona Check app bij u scannen en u vragen om een identiteitsbewijs te laten zien. Daarmee voeren wij het beleid van de Rijksoverheid uit.

Deze gegevens en scan worden nergens geregistreerd. Alleen formele coronatoegangsbewijzen worden geaccepteerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de Rijksoverheid. 

Overige maatregelen

  • Onze restaurant faciliteiten zijn tot 00.00u geopend. 
  • Heeft u klachten? Blijft u dan thuis. Dit geldt zowel voor u als uw reisgenoten.
  • Uitsluitend onze medewerkers die na een gezondheidscheck, gebaseerd op het document ‘Veilig werken bij contactberoepen’ van het RIVM, de gestelde vragen conform richtlijn kunnen beantwoorden, zullen op de werkvloer verschijnen.
  • Er staat een hygiëne zuil waarbij u bij binnenkomst wordt verzocht uw handen te desinfecteren.
  • De schoonmaak van hotelkamers en algemene ruimtes is door ons schoonmaakteam geïntensiveerd. Zo zijn er speciale richtlijnen opgesteld om onze schoonmaak zoveel mogelijk op nauwkeurige en veilige manier uit te voeren. Wij dragen zorg voor het frequenter schoonmaken van de contactoppervlaktes/ aanraakpunten en maken gebruik van de daarvoor bestemde schoonmaakmiddelen.  Hotelkamersleutels worden voor overhandiging gedesinfecteerd.
  • Kasteel De Vanenburg zorgt voor voldoende frisse lucht in onze binnenruimten.
  • Overige beperkende maatregelen, zoals een capaciteit aangepast op 1,5 meter afstand en het hebben van een vaste zitplaats, zijn niet meer van toepassing.

We kijken ernaar uit om u op aangepaste wijze maar met de kwaliteit die u van ons gewend bent, te voorzien van onvergetelijke momenten op ons 17e-eeuwse landgoed. 

Met gastvrije groeten, namens het gehele team van Kasteel De Vanenburg,

Bernhard Baan

General Manager