fbpx

Congreslocatie

Hotel Kasteel De Vanenburg in Putten is gevestigd op een authentiek 17e eeuws landgoed. In deze oase van rust kunt u overnachten, dineren en vergaderen! Wij bieden u een uitgebreid scala aan mogelijkheden en stellen graag een persoonlijk arrangement voor u samen. Het hotel van Kasteel De Vanenburg in Putten heeft 52 hotelkamers, variërend in grootte en luxe. Na een overnachting kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet in het kasteel.

Hotel Kasteel De Vanenburg in Putten is gelegen op een prachtig landgoed

Het hotel van Kasteel De Vanenburg in Putten is gelegen op een prachtig landgoed. Geniet van een parkachtig landschap met oude bomen, beekjes en lanen. Op het perceel van 13 ha is het schitterende kasteel gelegen, dat al stamt uit de 14e eeuw. In het kasteel kunt u terecht voor:

Meer informatie

Wilt u een arrangement boeken in het hotel van Kasteel De Vanenburg in Putten? Of meer informatie over een kasteel congres? Vul dan het contactformulier in of bel met telefoonnummer 0341 – 37 54 54 voor meer informatie of het boeken van een arrangement.

Informatie aanvragen

Wilt u een arrangement boeken? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Bekijk ook: 

Zakelijke mogelijkheden | Evenement Midden-NederlandVergaderzalen | Vergaderarrangementen

 

Neem contact op

A
B