fbpx

Chef de Partie

Wij zijn op zoek  naar:

Chef de Partie

fulltime (m/v)

Ben jij enthousiast en wil jij een actieve bijdrage leveren aan het creatieve proces?
Ben jij gemotiveerd en een echte teamplayer?
Heb jij een passie voor lekker eten en streef je naar perfectie?
Heb jij minimaal 3 jaar ervaring?
Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan op een super mooie locatie in het midden van Nederland?
Wil je graag op zondag vrij?

Kan je alle vragen met ja beantwoorden? Zoek dan niet verder want wij zijn op zoek naar jou!

Team keuken van Kasteel De Vanenburg‘Wij zijn je aanstaande collega’s van Kasteel De Vanenburg en werken op een 17e-eeuws landgoed met een prachtige ambiance. Een inspirerende werkomgeving met een ongedwongen sfeer waar een open communicatie en korte lijnen erg belangrijk zijn. Wij zorgen ervoor dat onze gasten genieten van een fantastisch verblijf op ons landgoed. Of het nu een overnachting, een zakelijke bijeenkomst, een culinair diner of een(bruiloft)feest is: alles draait om de belevenis van onze gasten.

Ons restaurant behoort tot de 500 beste restaurants van Nederland. Als onderdeel van onze keukenbrigade draag je hieraan bij door het maken van overheerlijke lunches en uitgeserveerde diners voor onze groepen én door overheerlijke smakelijke gerechten te maken in ons restaurant!’

 

Wil jij, samen met ons, de gasten van Kasteel De Vanenburg deze belevenis meegeven?
Solliciteer en wees welkom in ons team!

Wat bieden wij?

  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen
  • 4-daagse werkweek
  • Leuke personeelsuitjes
  • Overuren worden gecompenseerd middels een tijd voor tijd regeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenopbouw met verschillende aanvullende regelingen
  • And last but not least… Hele enthousiaste en gezellige collega’s en een geweldige werkplek op een historische landgoed.

Reageren

Wij ontvangen graag je motivatie met CV per email t.a.v. Gerry Stormmesand-Mulder (vacatures@vanenburg.nl) of whatsapp naar 06-53416260. Meer informatie over deze functie kun je krijgen bij Richard Broersma (Chef Kok), telefonisch via 0341-375454.

 

Bekijk alle vacatures >