fbpx

Bos Fair

6 november 2021

Brocante fair met volkswagen busje en marktkraam in de herfstOp zaterdag 6 november staat de herfsteditie van Bos Fair Putten op het programma van Kasteel De Vanenburg. Het Brocante-Lifestyle-Food evenement in een natuurrijke omgeving, georganiseerd door Karsten & Konings Events. U bent van harte uitgenodigd op deze feestelijke open dag. Er zijn talrijke activiteiten op het landgoed voor jong en oud.

Een dagje uit! 

Ontdek de bijzondere ambiance op ons landgoed. Geniet van een ontspannen dagje uit met vriend(inn)en of het hele gezin. Zet uw smaakpapillen op scherp met de culinaire gerechten en ervaar onze ongekende gastvrijheid.

Programma

Overal is er wat te beleven tijdens de Bos Fair. Aan de voorkant van het kasteel, binnen in de bijgebouwen en in het kasteel vindt u allerlei mooie kraampjes met o.a. woonaccessoires, kleding en lekkernijen. Openingstijden zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Het programma van de dag volgt op een later moment, het belooft in elk geval een dag te worden vol activiteiten, shoppen en genieten.

 

Bekijk ook:

Agenda | Blogs | Activiteiten & faciliteiten