fbpx

Kasteel De Vanenburg

Hotel, restaurant, congrescentrum, vergaderlocatie en trouwlocatie

Culinair uit eten, overnachten midden in de natuur op de Veluwe, trouwen op een romantische locatie of vergaderen in stijl en klasse in een van onze zalen of vergaderruimtes?  Bij Kasteel De Vanenburg bieden wij u onvergetelijke momenten op ons 17e-eeuwse landgoed in Putten,  centraal gelegen in midden Nederland.

 

 

Een ontspannen verblijf

We zijn blij u weer te kunnen verwelkomen in ons hotel, restaurant en in onze zalen en vergaderruimtes op ons Veluwse landgoed te Putten, Midden Nederland. Vanwege het coronavirus wordt onze dienstverlening aangepast aan de huidige wetgeving en adviezen van onze branchevereniging. We kijken ernaar uit om u op een verantwoorde manier te laten genieten van een ontspannen verblijf op ons 17e-eeuwse landgoed.

Bekijk de corona-maatregelen Bekijk onze hotelarrangementen Bekijk onze agenda

Boek een hotelkamer

17e-eeuws landgoed, congreslocatie, trouwlocatie, restaurant en hotel

Onze gasten vertellen

Een aanrader!

De uitstraling van kwaliteit maakt men bij Kasteel De Vanenburg helemaal waar bij het personeel, de maaltijden en het onderhoud van het prachtige park rondom het kasteel. Dat de hotelkamers verspreid over het park zijn, is een uniek concept wat ons heel goed is bevallen. Een aanrader!

Aad , Augustus 2021

Lees meer »
Fantastisch!

Het was allemaal top. Maar waar ik het meest enthousiast over ben: ik ben vegan en de kok heeft een heerlijk 4-gangen diner gemaakt, wat zo ontzettend lekker was! Echt geweldig. Van het inchecken door vriendelijk personeel, de lekkere biertjes op het gezellige terras, het heerlijke eten in het restaurant, de comfortabele kamer, nette en fijne badkamer tot aan de goede bedden met het prettige dekbed. De omgeving is zo mooi en rustgevend! Het park waarop het kasteel staat is prachtig.

Nicoletta, Juli 2021

Lees meer »
Echt zo mooi, dat geloof je niet!

Prachtig hotel met hele mooie kamers. Ook het restaurant was perfect. We gaan heel snel weer. Bedden waren ook heel goed, en je kan zelfs een kleine wandeling op het eigen terrein maken. Dan kom je ook langs de boomgaard met schapen, altijd leuk!

ElisabethWS, Augustus 2021

Lees meer »

Neem contact op

Vanenburgerallee 13
3882 RH Putten

Plan uw route