fbpx

Kasteel De Vanenburg

Hotel, restaurant, congrescentrum, vergaderlocatie en trouwlocatie

Culinair uit eten, overnachten midden in de natuur op de Veluwe, trouwen op een romantische locatie of vergaderen in stijl en klasse in een van onze zalen of vergaderruimtes?  Bij Kasteel De Vanenburg bieden wij u onvergetelijke momenten op ons 17e-eeuwse landgoed in Putten,  centraal gelegen in midden Nederland.

 

 

Welkom terug

Van harte welkom in ons hotel. We hebben onze dienstverlening aangepast aan wat er binnen de huidige maatregelen mogelijk is, met een volwaardige restaurantbeleving op de hotelkamer. Wij kijken er naar uit om u ook snel weer te mogen verwelkomen in ons restaurant en in onze zalen en vergaderruimtes op ons Veluwse landgoed te Putten, Midden Nederland. 

Bekijk de corona-maatregelen Bekijk onze hotelarrangementen 

Boek een hotelkamer

17e-eeuws landgoed, congreslocatie, trouwlocatie, restaurant en hotel

Onze gasten vertellen

Een feest om hier te zijn!

Een keurig appartement, net een tiny house. Koffiem thee en Rituals verzorgingspakketje stonden klaar. Zelfs paraplu's waren beschikbaar. Alles is perfect onderhouden, zowel binnen als rondom in het park. Een feest om hier te zijn!

Johan, Oktober 2021

Lees meer »
Verassende gerechten

Heerlijke gerechten die fijn waren opgemaakt. De bediening was attent en to the point. De kok maakt dagelijks een vast menu van drie of vier gangen. Met eventuele allergieeen kan rekening worden gehouden. Géén a la carte dus, maar dat is geen straf :)

Chris, September 2021

Lees meer »
Het eten was subliem!

Het 3-daags verblijf hier was top! Wat hebben we genoten. Wat een geweldige accomodatie in een prachtige omgeving (mooie tuinen). De diners waren elke keer een verrassing op je bord. Het eten was subliem. Een feest voor het oog ook.

Jacques, Oktober 2021

Lees meer »

Neem contact op

Vanenburgerallee 13
3882 RH Putten

Plan uw route